Nichlas ”Høffe” Hansen (i midten), der har en fortid som ungdomsspiller i IF Midtdjurs/Kolind-Perstrup, blev sammen med holdkammeraten Rasmus Konge kåret til man-of-the-match hos Østdjurs. Arkivfoto.

Nichlas ”Høffe” Hansen (i midten), der har en fortid som ungdomsspiller i IF Midtdjurs/Kolind-Perstrup, blev sammen med holdkammeraten Rasmus Konge kåret til man-of-the-match hos Østdjurs. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Østdjurs pressede rækkens duks

Det var lige ved og næsten for Østdjurs mod topholdet i Serie 3, Vorup FB, der vandt midtugekampen på Ulvehøj 3-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Østdjurs 91 var tændte, da de gik på banen mod topholdet Vorup FB i Serie 3 på Ulvehøj.
Det udmøntede sig også i en god start og en scoring af Michael Pedersen, der udnyttede et perfekt indlæg fra kanten sendt i feltet af Mikkel Kjeldsen.
"Vi formåede at fastholde presset og var virkelig dominerende, men ikke kyniske nok på de store chancer vi flot spillede os til, især en kæmpe tredobbelt chance samt et klart straffespark begået mod en stærk Stefan Bech, hvor dommeren stod i en uheldig position og ikke så forseelsen, men sådan er fodbold jo," konstarerer Østdjurs træner René Helmer Nielsen.
Østdjurs blev senere i første halvleg straffet af topholdet, der efter hurtigt omstillingsspil fik udlignet til 1-1.
 
 

To mere til Vorup

"I pausen blev vi enige om at holde fast efter en rigtig god første halvleg," fortæller René Helmer Nielsen.
Hjemmeholdet kom imidlertid mere på efter pausen og fik lagt et godt pres på gæsterne, og det resultererede i to mål.
"Deres tredje mål blev scoret, hvor vi var i undertal efter et gult kort, og efter en periode hvor vi pressede på for vores anden scoring. Det gav os os 2-3 fine chancer, men desværre ingen mål," fortæller René Helmer Nielsen, der var udmærket tilfreds med indsatsen trods nederlaget og ser fortsatte muligheder for sit hold i resten af sæsonen.
Nichlas ”Høffe” Hansen og Rasmus Konge deltes om hæderen som man-of-the-match hos Østdjurs.
 
 
 

Publiceret 30 May 2014 15:02