Kaare Brøgger Sørensen, der har spillet Serie 1 i Hornslet, er vendt hjem til barndomsklubben Ådalen og har sat ekstra pep i et ungt og talentfuldt hold.

Kaare Brøgger Sørensen, der har spillet Serie 1 i Hornslet, er vendt hjem til barndomsklubben Ådalen og har sat ekstra pep i et ungt og talentfuldt hold.

Seriefodbold:

Ådalen ordnede Pindstrup i topopgøret i Serie 5

Cheftræner Jan Espensen var svært tilfreds med sit hold efter 4-2 sejren over Viking Pindstrup fredag aften

Af
Af Lars Norman Thomsen

Viking Pindstrup kunne med en sejr over Ådalen i fredagens udekamp på Lime Stadion sikre sig oprykning til Serie 5, mens Ådalen modsat var tvunget til at vinde, hvis holdet skulle have en realistisk chance for at komme tættere på gæsterne i poinstillingen og som minimum samle point nok til at kunne rykke op i Serie 4 som "bedste to'er".
75 tilskuere overværede dysten som hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af.
4-2 (1-1) kom slutfacit til at lyde på.
"Sejren var fortjent, og det erkendte også flere af de folk fra Pindstrup, som jeg talte med bagefter," fortæller Ådalens cheftræner Jan Espensen.
"Det var en kamp på et højt niveau, når vi snakker Serie 5, og klart den bedste præstation, som mit hold har leveret i den tid, hvor jeg har været træner i Ådalen," siger en glad cheftræner.
"Jeg håber meget, at Pindstrup og vi kan turen op i Serie 4 sammen, for vi kan begge godt klare os en række højere."
"Det var velfortjent, at Ådalen vandt kampen. De styrede det hele og overmatchede fuldstændigt Pindstrups midtbane. Kun de sidste 25 minutter var Pindstrup godt med, da Rasmus "Zlatan" Binder kom op på midtbanen fra det bagerste forsvar og gav noget mere pondus og fremdrift," lyder det fra Klaus Kruse Rasmussen, Pindstrup, der overværede topkampen fra sidelinjen.

Stærk Casper Toudal

Hjemmeholdets fire scoringer blev scoret af en stærkt spillende Casper Toudal og unge Thomas Mikkelsen på blot 16 år. De nettede to gange hver.
For Viking Pindstrup scorede Chris Johnsen og Rasmus "Zlatan" Binder. Holdet var uden Rasmus Christian Tode og startede med fodboldformand Jørgen Erland Sørensen og Stefan Qvist på bænken.

Ådalen var foran 1-0, men Viking Pindstrup udlignede inden pausen.
Efter tetid bragte Ådalen sig på 4-1, før gæsterne reducerede til slutresultatet to minutter før tid.
Ådalens anfører Morten Hansen måtte udgå tidligt i kampen med en skade, og det normale omdrejningspunkt på midtbanen, Kaare Brøgger Sørensen, måtte melde pas med små ti minutter igen, fordi der ikke var mere "på tanken".
"Han fik simpelthen krampe," fortæller Jan Espensen, der også vil vinde de to sidste kampe i turneringen.
"Det er mod Nørager ude og Vivild hjemme, og her skal vi have to sejre, så håber vi, det er nok til oprykning," siger Jan Espensen.
Viking Pindstrup fører Serie 5 med 21 point for otte kampe. Ådalen følger lige efter med 19 point for det samme antal kampe.
 
 

Publiceret 30 May 2014 22:00