Arkivfoto

Arkivfoto

Seriefodbold:

Ny storsejr til molboer med selvtillid

IF Mols vandt sin femte sejr i træk med 7-1 på udebane over Auning IF i serie 4

Af
Af Martin Schultz

Det kører bare for oprykkerne for IF Mols, som lørdag eftermiddag satte Auning IF på plads med en sikker 7-1 sejr i serie 4 opgøret på Auning Stadion.
Auning IF fik ellers den bedst tænkelige start, da hjemmeholdet allerede efter 40 sekunder kom foran 1-0.
”Men vores hold lod sig ikke ryste. Spillerne har selvtillid efter de mange sejre og vil gerne have bolden. Vi spillede en flot kamp. Midt i halvlegen kunne vi udligne til 11 ved Andreas Mikkelsen på et flot oplæg af Jesper Munk,” fortæller Mols-træner Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.
Den kun 17-årige Andreas Mikkelsen med en fortid på blandt andet TRIF's U15 mesterrækkehold var en af de nye spillere på holdet. Andreas Mikkelsen går på efterskole og er derfor kun til rådighed i kampe i weekender.
Før pausen kunne en anden af holdets nye spillere med fornavnet Jonas sikre Mols IF en pauseføring på 2-1, da han udnyttede et flot assist af Jesper Munk, som med et Laudrupagtigt vip spillede ham fri til scoring.

Auning fik udvist målmanden

Der var ro på i Molslejren i pausen. Selvom holdet stillede med fem nye spillere denne lørdag, havde man ifølge træner Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen halt styr på kampen.
Mols IF kom foran 3-1 ved Mikkel Pedersen, da han ved bageste stolpe udnyttede en tværaflevering. Topscorer Jesper Munk scorede til 4-1, da han opfangede en aflevering i Auningforsvaret
Senere i halvlegen fik Auning IF udvist sin målmand Kim Larsen, som fældede en helt fri Mols angriber og derfor som bagerste mand røg ud med et rødt kort.
Alexander Mikkelsen scorede sikkert på det efterfølgende straffespark til 4-1.

Ånder Rougsø FF i nakken

IF Mols følte sig sikker på sejren og udskiftede de to rutinerede spillere Søren Bo Jacobsen og Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen, som fik lov til at hvile bentøjet på bænken.
Men målmaskinen fra Mols fortsatte i de høje omdrejninger og inden slutfløjtet nåede Mols at sætte yderligere to mål i kassen ved Jonas og Andreas Mikkelsen, som også blev valgt til kampenspiller.
IF Mols ligger nu nummer to i rækken og ånder nedrykkerne fra Rougsø FF i nakken.
Holdet skulle mandag aften have spillet mod Allingåbro, men norddjurserne har meldt fra til kampen.
Dermed vinder IF Mols uden kamp og har nu seks sejre på stribe.
Ikke noget at sige til, at spillehumøret og selvtilliden er i top på Mols.

Publiceret 26 May 2014 17:08