Mikkel Stær scorede fire og Martin Holm to mål i KPI's sejr over Bjerringbro. Privatfoto

Mikkel Stær scorede fire og Martin Holm to mål i KPI's sejr over Bjerringbro. Privatfoto

Seriefodbold:

Fire mål af Mikkel Stær i storsejr til KPI

KPI smadrede Bjerringbro med 7-1 på udebane i Serie 1 opgør

Af
Af Martin Schultz

 KPI lagde godt med luft til bundholdene, da de orange fra Kolind fredag aften vandt en storsejr på 7-1 over Bjerringbro på udebane. KPI's hurtigløbere Mikkel Stær og Martin Holm lavede henholdsvis fire og to mål.
”For os var det en vigtig kamp, fordi vi med en sejr kunne komme helt væk fra bundstriden. Men at vi skulle vinde så stort havde vi ikke forudset. Vi havde kampen i vores hule hånd fra start til slut og kunne nemt have lavet 10 eller 11 mål,” fortæller KPI's spillende træner Thomas Gerberg, som sammen med sin medtræner Mads Berg på linien nu næsten føler, at sæsonen er godkendt med fem kampe tilbage.
Allerede inden for de første ti minutter havde KPI store chancer til at bringe sig foran med flere mål.
Efter godt et kvarter tog Mikkel Stær fat og scorede til 1-0.
Og Mikkel Stær var skarp denne fredag aften og med et ægte hattrick sikrede han Kolind en halvlegsføring på 3-0.

Spillede med hovedet under armen

Bjerringbro havde fået fremrykket kampen fra lørdag eftermiddag til fredag aften, fordi nogle af holdets spillere angiveligt skulle til karneval i Aalborg i weekenden.
Om det var gået hat og blå briller i den for Bjerringbrospillerne allerede fredag skal være usagt, men med Thomas Gerbergs ord spillede Bjerringbro nærmest med ”hovedet under armen”.
”Bjerringbro spillede utrolig offensivt og angreb gennem hele kampen næsten med alle mand. Det gav os et hav af chancer i omstillingerne og vores to hurtige frontløbere Mikkel Stær og Martin Holm scorede da også seks mål,” siger Thomas Gerberg.

Sæsondebut til Kasper Jensen

Hvis kampen ikke allerede var lukket ved halvleg, blev sækken i hvert fald snøret til inden for de første seks minutter af 2. halvleg, hvor U 17-spilleren Martin Holm scorede to gange.
Den unge angriber blev tyve minutter før tid afløst af Thomas Gerberg, som lukkede målfesten med Kolinds sidste mål i slutningen af kampen. En skade har holdt KPI's spillende træner og store target man ude i et par kampe, men nu var han med på bænken og kom ind og viste sin målfarlighed.
KPI har fortsat tre af sine stamspillere ude med skader, men der var sæsondebut til Kasper ”Jay” Jensen, som efter en lang skadespause fik kampens sidste kvarter som afløser for Kasper Holm.
Rasmus Meyland spillede hele 2. halvleg i stedet for Daniel Bagger.
Mikkel Stær og Martin Holm fik henholdsvis 8 og 7 stemmer i afstemningen om kampens spiller.

Lokalopgør mellem to hold med selvtillid

Med storsejren over Bjerringbro er selvtilliden i orden hos KPI, som Kristi Himmelfartsdag kl. 15.30 spiller lokalopgør på Kolind Park mod Nørager. Nørager vandt fredag aften overraskende 2-1 på udebane over topholdet Hornbæk.
Så det er to formstærke hold, som torsdag tørner sammen på Kolind Park.
KPI håber på mange tilskuere til lokalopgøret og har inviteret klubbens sponsorer og samarbejdspartnere med til kampen.
Samtidig bliver der en publikumsafstemning om kampens spiller, der som præmie får lov til at køre rundt i en Peugeot i en uge, sponsoreret af Peugeot Risskov.

KPI's holdopstilling
Målmand: Andre Ørgaard
Forsvar: Jeppe Pedersen – Rasmus Brask – Marc Pedersen – Daniel Bagger.
Midtbane: Kasper Therkildsen – Rune Bækgaard – Rasmus Bisgaard - Kasper Holm.
Angreb: Mikkel Stær - Martin Holm.

Udskiftninger
45 min. Daniel Bagger ud - ind Rasmus Meyland
70 min. Martin Holm ud - ind Thomas Gerberg.
75 min. Kasper Holm ud - ind Kasper "Jay" Jensen.

Publiceret 24 May 2014 17:16