Debat Norddjurs:

Ulf Harbo ude af trit med virkeligheden

Af Bent Andersen, Dansk Folkeparti Norddjurs:

"Hvis man interesserer sig bare en lille smule for politik, kan man ikke undgå at se hvad der for tiden foregår i kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune. Politisk arbejde partierne imellem, som altid har været god skik og orden, er blevet afløst af ufine og perfide angreb på borgmester Jan Petersen og værre endnu også angreb på kommunens ansatte, der beskyldes for lovbrud og andre påstande om sjusk i sagsbehandlingerne af byens borgere.
Borgmester Jan Petersen forholder sig diplomatisk til situationen, og de kommunalt ansatte kan og må ikke forsvare sig i de offentlige medier, men det må jeg. Det er selvfølgelig Enhedslistens Ulf Harbo, jeg her tænker på. Ulf Harbo møder op i forvaltningen som besidder for sine såkaldte klienter og dikterer en sagsbehandling, der er helt ude af trit med den virkelige situation, men ene og alene drejer sig om, hvad Ulf Harbo selv syntes er ret og rimeligt. Ulf Harbo drømmer om fri tobak og borgerløn til alle, hvilket han må drømme om andre steder end i det kommunale arbejde.
Ulf Harbos ageren skaber en trykket og dårlig stemning både i kommunalbestyrelsen men ikke mindst i forvaltningen, hvor de ansatte i forvejen har et stressende arbejde med at løser alle opgaver der bliver dem pålagt, og dette gøres med stor tilfredshed.
I byrådssalen har Ulf Harbo selvfølgelig fuld taleret, men han ævler om samme urealistisk emne i flere minutter og med samme indhold om lovbrud, borgersvigt og andre kriminelle handlinger, der efter hans påstand sker i kommunen.
Det er så utåleligt og belastende, at selv folk uden for det kommunale arbejde har opserveret forholdet.
Jeg kan kun anbefale, at andre politikere forlader salen, så længe Ulf Harbo benytter sig af sin taleret – og vedblive med dette indtil Ulf Harbo har lært, hvordan man gebærder sig i et politisk forum."

Publiceret 14 May 2014 10:57