IF Midtdjurs. Arkivfoto

IF Midtdjurs. Arkivfoto

Seriefodbold:

En gevaldig mavepuster til Midtdjurs

IF Midtdjurs førte 2-0 efter en lille time i søndagens opgør mod topholdet i Serie 3, TMV 8530, der i perioder var udspillet efter noder, men hjemmeholdet forærede gæsterne tre nemme mål mod slutningen og tabte 3-2

Af
Af Martin Schultz

Stilheden var larmende i ”5'eren”, omklædningsrum for hjemmeholdet IF Midtdjurs, søndag aften. Klubbens førstehold i Serie 3 havde netop tabt 3-2 til topholdet TMV 8530 efter at have ført 2-0 til der manglede en halv time.
”Det var helt vildt, at vi tabte den kamp. Vi burde allerede have lukket den efter de første 20 minutter, hvor gæsterne ikke var på vores banehalvdel overhovedet, mens vi til gengæld sværmede foran deres mål og brændte chancer på samlebånd,” fortæller Lars Norman Thomsen, træner i IF Midtdjurs.

1- 0 fæøring var alt for lidt

Jesper Jepsen bragte allerede efter fire minutters spil hjemmeholdet foran 1-0 efter et mønsterangreb, som IFM's nyerhvervelse afsluttede flot ved koldblodigt at placere bolden i målets lange hjørne.
”Herefter nedspillede vi TMV, der slet ikke kunne følge med tempomæssigt, men desværre var vores kvalitet i afslutningerne ikke god nok i forhold til opspillet,” siger Lars Norman Thomsen.
”I perioder forsømte vi også at fastholde boldtempoet, fordi vi enten varmede kuglen for meget eller lige spillede en kende for direkte med dumme boldtab som konsekvens.”
Efter trænerens klare opfattelse blev hjemmeholdet snydt for et straffespark, da Jesper Jepsen i et lynhurtigt gennembrud blev fældet i det kriminelle felt.

Kampen fik en træls afslutning

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet den spillemæssige dominans, og da Jesper Jepsen efter 55 minutter fritspillede en hurtig Mikkel Sonnichsen i medløb, kunne denne sikkert øge til 2-0.
”Desværre scorede TMV kort tid efter på en stor forsvarsfejl, men det afskar os ikke fra at skabe chancer, som vi desværre brændte på det skammeligste. Jeg har sjældent været ude for noget lignende,” siger Lars Norman Thomsen, der måtte skifte anfører Mikkel Fanø ud efter en god time, da han på uheldig vis fik en modstanders støvle i maven og 'nærmest blev talt ud'.
”Det gav for mange rokeringer på en gang, og vi mistede flowet i vores spil, og så scorede TMV to alt for lette mål i det sidste kvarter stort set ud af ingenting, hvor vi desværre stod og kogte i defensiven i stedet for at komme først på bolden og afværge situationerne.”
”Vi var dog megatæt på 3-3 med to minutter igen, da Jonas Simonsen headede frit på et indlæg, som symptomatisk for vores kvalitet i afslutningerne eller mangel på samme sneg sig forbi stolpen på den forkerte side.”
”Det var historien om en vellykket operation, der endte med at patienten døde. Jeg talte 12 åbne chancer til os, som bare skal give kasse,” siger Lars Norman Thomsen.
”Vi må og skal være mere kyniske i begge felter og har kun os selv at takke for nederlaget. Med lidt mere kynisme kan vi slå alle hold i Serie 3.”

Publiceret 06 May 2014 01:03