Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen genopliver Tøsedrengenes sange ved Rosenholm Festival 2014.

Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen genopliver Tøsedrengenes sange ved Rosenholm Festival 2014.

Rosenholm Festival (1):

Tøsedrengenes damer får renæssance

Der er dømt firserfest, når Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sender de gamle hits fra Tøsedrengenes storhedstid ud over festivalarealet

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det meste af Danmark skrålede med på hits som "Sig du ka li mig", "Indianer", Vi var engang så tæt" & "Ud under åben himmel" i 80'erne, da Tøsedrengene med deres kombination af bolche-reggae og mundrette danske tekster om tosomheden eller mangel på samme var toppen af poppen.
Anne Dorte Michelsen var pennefører på en lang række af teksterne, som hun og Maria Bramsen sørgede for kom ud over rampen på en befriende ærlig og ukunstlet måde i modsætning til flere af de øvrige danske bands fra 80'erne som virkede anderledes opstyltede.
Maria Bramsen kommer fra et hjem med klaver, Benny Andersens. Hun er nemlig datter af digterens afdøde 'Rosalina', Cynthia.
Nu har de to sangerinder - begge over 50 - sat sig for at give Tøsedrengene en renæssance. Med et band i ryggen træder de op på Rosenholm Festival 2014 lørdag 31. maj i Det Store Telt med start klokken 18.30.
I spidsen for bandet står Anne Dortes Michelsens bror, Mads Michelsen (tidligere trommeslager og percussionist i Gnags) og med sig har han: Jon Grundtvig også på trommer, Henrik Møller på bas, Morten Woods guitar og sang, og Peter Dencker på keyboard og sang.

Publiceret 06 May 2014 15:55