Fortsætter samarbejdet: køkkenchef Dintcher Mehmed og restauratør Rober Mekhael

Fortsætter samarbejdet: køkkenchef Dintcher Mehmed og restauratør Rober Mekhael

Glæde på Bag Søjlen over køkkenchefs kovending

Nedtur i Ørsted blev til optur i Rønde efter køkkenchefs exit fra kro-projekt

Af
Af Martin Schultz

Store smil i Rønde og sure miner i Ørsted.
Restauratøren bag Restaurant Bag Søjlen i Rønde, Rober Mekhael, skal nemlig ikke ud og finde en ny køkkenchef efter Dintcher Mehmed, som har meddelt, at han bliver i køkkenet på Bag Søjlen.
Efter otte år som køkkenchef på Bag Søjlen til både Rober Mekhael og gæsternes store tilfredshed havde bulgarskfødte Dintcher Mehmed vist interesse for at blive forpagter på Ørsted Kro og var godt på vej til at blive den nye mand bag gryderne på den rekonstruerede Ørsted Kro, som er kommet på borgernes hænder ved salg af aktier til 471 lokale aktionærer.
Dintcher Mehmed, som kom til Danmark for tyve år siden og bor med sin familie i Randers, skulle være startet som forpagter 1. marts.

Rigtig træls for Ørsted Kro

Men efter at have gennemgået forpagtningskontrakten med Ørsted Kro A/S og samarbejdsaftalen med Ørsted Kros Venner, er han sprunget fra.
”Jeg kan mærke, at det her ikke er mig,” siger Dintcher Mehmed om sin exit fra Ørsted Kro.
”Det er rigtig træls, men det giver ikke mening som frivilligt drevet kro at fastholde Dintcher på aftalen, når han ikke har gnisten til at drive kroen,” siger bestyrelsesformand for Ørsted Kro A/S, Dag Kristiansen.
”I Rønde er vi rigtig glade for, at Dintcher Mehmed vil fortsætte som køkkenchef på Bag Søjlen. Mange af vores gæster har spurgt til, hvad er skulle ske,” siger restauratør Rober Mekhael.
”Men vi fortsætter vores gode samarbejde og jeg er glad for at det ikke er nødvendigt at finde en ny køkkenchef, når alle er så tilfredse med ham vi allerede har og har haft i otte år,” siger Rober Mekhael.

null

Publiceret 30 January 2014 08:58