Indefodbold:

KPI/FM fik bronze med hjem fra Vrå

Lige ved og næsten for det fælles U17 hold fra IFM og KPI til Jysk Mesterskab

Af
Af Martin Schultz

Snydt for et straffe ti sekunder før tid?
U17 drengene fra KPI/IFM var et mulehår fra finalen om Jysk Mesterskab, som i weekenden blev afviklet i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.
I semifinalen mod Eastside fra Viborg kunne drengene fra Syddjurs nemlig nøjes med uafgjort for at komme i finalen, men det afgørende held svigtede.
”Hele kampen var meget intens og vi var i angreb det sidste minut for at udligne til 2 - 2. Vi var meget tæt på. Modstanderen redder på stregen og vi bliver efter vores mening snydt for et straffe med 10 sekunder igen. Vi appellerer for straffe, men de tager bolden og skyder den op i et tomt mål og vinder 3 - 1,” fortæller holdets træner Lars Larsen fra Kolind.
Det var derfor nogle meget skuffede U17 drenge, som efter kampen følte, at de burde havde sikret sig adgangen til finalen. Men indendørs fodbold er de små marginalers spil, og dem manglede holdet i denne kamp.
”Vi tog fra Vrå med bronzemedaljer og allerede på MacDonalds ved Haverslev på vej hjem kunne vi grine igen. Ud af 5000 hold der startede i denne turnering blev vi nr. 3/4 og det syntes vi faktisk er ret godt gået,” siger Lars Larsen.

Slog lokalrivalerne fra Åstrup/GIF

KPI/IFM havde kvalificeret sig til Jysk Mesterskab ved at vinde Regionsmesterskabet efter et spændende slutspil i Stouby for nylig. Lokalrivalerne fra Åstrup/GIF blev nr. to ved Regionsmesterskabet og fulgte med til Jysk Mesterskab i Vrå.
Åstrup/GIF var første modstander til mesterskabsstævnet og blev besejret med 2-0 efter en intens kamp. Derefter tabte KPI/IFM til de senere jyske mestre fra Ringkøbing med 5-2.
Efter en pause kom holdet på sporet igen med to sejre over Asaa 5-3 og Vrå med 7-3.

Mange tætte kampe

Søndag morgen startede KPI/IFM med at slå Darum med 6 - 3. Derefter slog holdet Eastside fra Viborg med 3 - 2.
Ringkøbing havde tabt til Eastside, men vundet resten, så KPI/IFM kunne ikke blive nr. 1 i rækken, men 2. pladsen var nu sikret inden den sidste kamp mod Storvorde, som holdet tabte 4 - 3.
”Efter så mange tætte kampe var det svært at sætte sig op til en kamp, som ikke betød noget,” fortæller Lars Larsen.
I semifinalerne mødte rækkens nr. 1 og 4 hinanden og nr. 2 mod nr. 3. Så Ringkøbing sikrede sig adgang til finalen med en sejr over Darum. Og desværre tabte KPI/IFM til Eastside i den anden semifinale.
I finalen om Jysk Mesterskab vandt Ringkøbing over Eastside fra Viborg.

Publiceret 28 January 2014 12:59