Debat:

Selvfede socialdemokrater ikke til gavn for det arbejdende folk

Af Birgitte Nymann, formand for Liberal Alliance Østjylland, Ramtenvej 57, Nimtofte:

"Det er meddelt, at den internationale stålkoncern Tata Steel lukker produktionen i Ebeltoft og afskediger 30 mennesker. Tata Steel har investeret 115 mio. kroner i en ny fabrik i Sverige - ikke i Slovakiet eller i Kina, men i nabolandet Sverige. 
Hver gang der meddeles en virksomhedslukning med tab af arbejdspladser i Danmark, mister vi indtægtsgrundlag og arbejdspladser, skattekroner og alt hvad deraf følger. Hvis Sverige kan, kan vi også, men der mangler politisk vilje til at skabe de nødvendige rammer, så virksomhederne vælger at investere i Danmark. 
Det burde være den vigtigste fælles opgave for alle folketingets partier, og derfor harmer det mig at læse Leif Lahns selvgode indlæg i avisen, om alle de dejlige velfærdstiltag han har præsteret. Tiden burde være til alvor og fokus på det, der er vigtigst; nemlig at sørge for arbejdspladser så danskerne kan forsørge sig selv.

De mange, som ikke har en akademisk uddannelse, men er på arbejdsmarkedet indenfor produktion og service, er dårligt tjent med den type socialdemokrater, som befolker Christiansborg i disse år. De varetager ikke længere den arbejdende befolknings interesser. Al fokus er på bestikkelse i form af sociale ydelser.

Masser af  tom snak om velfærd, som der bliver mindre og mindre råd til. Et slidt omkvæd om fællesskab, som bruges til at besnakke os med så vi ikke fornemmer, hvor truende situationen egentlig er. Som Bob Dylan synger I sangen Changing of the Guards : 
                      “But Eden is burning either brace yourself for elimination
                        Or else your hearts must have the courage for the changing of the guards."

Publiceret 26 January 2014 17:35