Jesper Hosbond Jensen takker af hos Thisted Kommune ved en afskedsreception mandag, før han indstiller sin gps til Syddjurs

Jesper Hosbond Jensen takker af hos Thisted Kommune ved en afskedsreception mandag, før han indstiller sin gps til Syddjurs

Ny kommunaldirektør har pakket kufferten

Thisted Kommune afholder afskedsreception for Syddjurs Kommunes nye topchef, Jesper Hosbond Jensen, mandag eftermiddag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Syddjurs Kommunes ny kommunaldirektør, Jesper Hosbond Jensen, er ved at have ryddet skrivebordet i sit nuværende job hos Thisted Kommune, hvor de seneste fire år har været direktør for Beskæftigelses- Social- og Sundhedsforvaltningen.
Mandag inviterer Thisted Kommune til afskedsreception på rådhuset, og herefter er dagene talte, før Thisted er fortid og Syddjurs nutid.
Fredag møder Jesper Hosbond Jensen, der bor i Aalborg, det nyvalgte byråd, der er på kursus på Pindstrup Centret sammen med direktionen.
Den ny chef tiltræder formelt i Syddjurs 1. februar.
Jesper Hosbond Jensen har i de fire år som direktør i Thisted stået i spidsen for samlingen af den nye Beskæftigelses- Social- og Sundhedsforvaltningen og en lang række tværgående udviklingsprojekter.
Kommunaldirektør i Thisted Kommune Carsten Sand Nielsen siger som afskedssalut til sin afgåede direktør og den nye chef i Syddjurs:

” Jesper har gennem fire år bidraget positivt til opbygningen af den nye organisationsstruktur og udviklingen af Thisted Kommune. Derfor er det selvfølgeligt ærgerligt, men også naturligt, at Jesper søger videre mod nye udfordringer som kommunaldirektør. Jeg er glad på Jespers vegne og ønsker ham held og lykke med det nye job og vil samtidig gerne ønske Syddjurs Kommune tillykke”.
 

null

Publiceret 23 January 2014 13:58