Christian Gøthche, 48, bliver ny erhvervschef i Syddjurs Udviklingspark. Han tiltræder 1. marts 2014.

Christian Gøthche, 48, bliver ny erhvervschef i Syddjurs Udviklingspark. Han tiltræder 1. marts 2014.

Christian Gøthche i spidsen for Syddjurs Udviklingspark

23 ansøgere havde lagt billet ind på stillingen som ny erhvervschef, men ingen tvivl om, at Christian Gøthche var den bedste i feltet, vurderer bestyrelsesformand

Af
Af Lars Norman Thomsen

1. marts 2014 tiltræder Christian Gøthche, 48, jobbet som ny erhvervschef i Syddjurs Udviklingspark med ansættelse under Den Erhvervsdrivende Fond Syddjurs Udviklingspark, der driver sine aktiviteter fra det tidligere Milliken i Mørke.
Christian Gøthche bor på Mols, er uddannet som linjeofficer i Forsvaret og har en MBA fra Handelshøjskolen, Aarhus som muskler til at varetage sit nye chefjob.
Han arbejder i øjeblikket som selvstændig ledelseskonsulent med områder som ledelse, forandring og forretningsudvikling.

Han har sammenlagt 15 års erfaring fra Forsvaret og 14 år i det private erhvervsliv, i både ind- og udland, at kunne trække på.
Lokalpolitisk interesserede vil vide, at Christian Gøthche opstillede for Borgerlisten Syddjurs ved Kommunalvalget i 2013 og rent faktisk scorede 171 stemmer på trods af, at han stillede op som relativ ukendt kandidat.
Ikke nok til at komme i byrådet, men nok til en tredjeplads på Borgerlistens liste efter Jørgen Brøgger, der blev genvalgt, og Peter Andersen, som manglede tre håndfulde stemmer for at komme med blandt de 27.
 

Den rigtige mand

Ole Brus Sørensen, formand for bestyrelsen Den Erhvervsdrivende Fond Syddjurs Udviklingspark, glæder sig over ansættelsen af Christian Gøthche, som han har stor tiltro til kan bringe ny energi ind i Syddjurs Udviklingspark og bidrage til serviceringen af Syddjurs Erhvervsforenings medlemmer.
"På den korte bane skal Christian Gøthche i gang med at sælge kvadratmeter til erhvervslivet i vores lokaler i Mørke," siger Ole Brus Sørensen.
"Vi har cirka 6.200 kvadratmeter at gøre godt med til interesserede virksomheder af alle størrelser og har i øjeblikket lagt beslag på de 2.500 kvadratmeter, så der venter Christian Gøthche en stor opgave, men han er den rette til opgaven."
 

Publiceret 23 January 2014 15:29