Claus Wistoft & co. er samlet til komsammen på Pindstrup Centret i to dage.

Claus Wistoft & co. er samlet til komsammen på Pindstrup Centret i to dage.

Byråd til 'lær hinanden at kende' komsammen

De 27 nyvalgte politikere i Syddjurs er i to dage samlet på Pindstrup Centret for i fællesskab at gøde jordbunden til et tæt politisk samvær de næste fire år

Af
Af Lars Norman Thomsen

De 27 byrådspolitikere i Syddjurs mødtes torsdag morgen på Pindstrup Centret til to dages seminar med flere formål for øje.
"Til de helt nye i byrådet vil der selvfølgelig være en masse konkret information om rent praktiske ting og kommandoveje, men vi skal alle igennem et omfattende program og blandt andet diskutere kodeks for god opførsel politikere imellem," fortæller borgmester Claus Wistoft (V).
"Det overordnede formål med mødet er naturligvis at få en god start på de næste fire års arbejde i byrådet på en uformel måde, hvor vi også får lejlighed til at diskutere de udfordringer, som Syddjurs Kommune står over for."
Socialdemokratiets Jesper Mathiesen, der har bedt om lov til at udtræde af byrådet, deltager ikke. Byrådet tager stilling til Mathiesens ønske på næste uges byrådsmøde, og det bliver kun en formalitet.
Ingen af de politikere fra alle sider af det politiske spektrum, som Lokalavisen har talt med, vil gøre Jesper Mathiesens exit til en større politisk holmgang.
"Der er ikke nogen idé i at holde på et byrådsmedlem, der ikke ønsker at være med," lyder den generelle holdning.
Netop derfor er Jesper Mathiesens afløser, Christian Haubuf, Ebeltoft, inviteret med til de to dages seminar på Pindstrup - "på forventet efterbevilling."
 

Publiceret 23 January 2014 08:44