Ebeltofts Jyllandsserie herrer kommer på noget af en opgave tirsdag aften i Ebeltoft Idrætscenter, når Skovbakkens tophold i 2. division kommer på besøg i 4. runde af pokalturneringen.

Ebeltofts Jyllandsserie herrer kommer på noget af en opgave tirsdag aften i Ebeltoft Idrætscenter, når Skovbakkens tophold i 2. division kommer på besøg i 4. runde af pokalturneringen.

Pokalhåndbold:

Ebeltofts Jyllandsserie herrer møder topholdet i 2. division

IK Skovbakkens stærke tophold i 2. division gæster Ebeltoft Idrætscenter tirsdag aften

Af
Af Lars Norman Thomsen

"De er sindssygt gode på alle pladser, så der venter os en lidt af en oplevelse," siger Morten Eliasen, cheftræner for Ebeltofts håndboldherrer i Jyllandsserien.
Tirsdag aften gælder det IK Skovbakkens tophold i 2. division i Ebeltoft Idrætscenter klokken 20.30, og på papiret ligner det mere end en alvorlig mundfuld.
"Det bliver naturligvis svært for os, for det er ikke tilfældigt, at Skovbakken ligger placeret som nummer 1 i 2. division i øjeblikket og i det nye år har besejret AGF i et rigtigt topopgør," siger Morten Eliasen.
Cheftræneren har dog masser af fidus til sine spillere, der indtager en placering som nummer 3 i Jyllandsserien og senest har besejret AGF med 21-19.
"Jeg tror på, vi kan matche dem i det stationære spil, mens de til gengæld er meget hurtigere på fødderne end os, så derfor skal vi afslutte med omtanke og effekt for at forhindre dem i at løbe for mange kontraer på os," siger Morten Eliasen, der rent forsvarsmæssigt føler sig godt kørende med store og stærke spillere og en rutineret bagerste skanse i Mikkel Hogrefe.
Han forventer at have sin spillende trænerassistent og playmaker Emil Thøgersen, der selv har spillet 2. division, til rådighed igen efter, at han sad ude med en skade i den seneste turneringskamp.
Pokalkampen ledes af duoen Klaus Andersen og Michael Mikkelsen.

Publiceret 20 January 2014 19:48