Klaus Lund Jensen (siddende) er formand for fusionen IFM Gymnastik & Fitness. John Rygaard (stående) er fortsat spinning-træner.

Klaus Lund Jensen (siddende) er formand for fusionen IFM Gymnastik & Fitness. John Rygaard (stående) er fortsat spinning-træner.

Ny fusion i IF Midtdjurs har valgt ledelse

I stedet for at konkurrere om medlemmer til nye aktiviteter er det bedre at arbejde tæt sammen, og derfor er IFM Gymnastik & Fitness nu en realitet

Af
Af Lars Norman Thomsen

En ny storafdeling med næsten 650 medlemmer er nu en realitet i IF Midtdjurs. På en stiftende generalforsamling forleden i Midtdjurshallens cafeteria fusionerede gymnastik- og fitnessafdeling.
Her valgtes Klaus Lund Jensen, hidtil formand for Fitness, til ny formand for IFM Gymnastik & Fitness.
Jette Pilgaard til ny næstformand, Sanne Thybo Johansen til ny kasserer samt Stefan Kalmar og Julie Møller Rasmussen til menige medlemmer af den fem mand store bestyrelse.
De tre første poster valgte de fremmødte på generalforsamlingen direkte, mens bestyrelsen efterfølgende selv konstituerede Stefan Kalmar som sekretær.
En række underudvalg, herunder et børneudvalg og et voksenudvalg, får ansvaret for en række helt specifikke og praktiske opgaver. Moderne foreningsledelsesprincipper, som bliver mere og mere reglen end undtagelsen i forsøget på at engagere flere mennesker i driften af en idrætsforening og på denne måde spredes ansvaret ud på flere.

Markeres ved opvisning

Den ny fusion bliver markeret overfor et stort publikum ved den årlige gymnastikopvisning i marts i Midtdjurshallen, der traditionelt afslutter sæsonen.
"I år bliver opvisningen en skøn blanding af fitness og gymnastik," lover Jette Pilgaard.
"Vi har endnu ikke planlagt opvisningen i detaljer, men jeg tør godt love, at vi kommer til at se både spinning og andre ting fra fitness-lokalet denne søndag."

null

Publiceret 18 January 2014 09:17