Rene Høyers (11) fandenivoldskhed var hårdt savnet i opgøret mod Kolding. Den brave fighter døjer med en rygskade, men forventes at være klar til de kommende kampe.

Rene Høyers (11) fandenivoldskhed var hårdt savnet i opgøret mod Kolding. Den brave fighter døjer med en rygskade, men forventes at være klar til de kommende kampe.

3. division - håndbold:

Nørre Djurs HK manglede en forsvarsminister

Den bagerste skanse var hullet som en si, da Glesborg-klubben tabte 36-27 til Kolding Håndboldklub i den første kamp i 2014

Af
Lars Norman Thomsen

Det begynder at se noget trist ud i bunden af 3. division for Nørre Djurs HK, der med blot 4 point efter 10 spillerunder, skal til at hoppe på toget, hvis ikke det skal hedde Jyllandsserien i næste sæson.
Lørdag blev det til et klart 36-27 (19-10) nederlag til Kolding Håndboldklub på udebane.
Koldinggenserne har, efter en blegfiset start på sæsonen, fået tømret et hold sammen, der med flere folk i rækkerne med erfaring fra håndbold på højere niveau, nu går efter oprykning.
Nørre Djurs HK var uden en sygdomsramt Dennis "Søvnig" Johansen i målet. I stedet var veteranen Klaus Allermann med i bilerne til Kolding for at køre parløb med unge Kasper Hansen.
'Krigeren' René Høyer var heller ikke med (rygskade), mens højrefløjen David Bundgaard var forhindret på grund af arbejde. 'Huggeren' Anders "Missil" Olsen er fortsat kun perifert til rådighed, når hans arbejde tillader det.
Til gengæld kunne Nørre Djurs HK præsentere en vaskeægte forstærkning i form af Nicolai Hansen (højre fløj), tidligere ligaspiller i Viborg HK og tidligere U21-landsholdsspiller.
"Nicolai har ganske kort spillet i Nørre Djurs HK i ungdomstiden," fortæller Peter Schumacher fra Nørre Djurs HK.
"Han henvendte sig selv til os for at høre, om han måtte spille hos i foråret, fordi det passer fint med hans arbejde og uddannelse. Nicolai bor fortsat i Viborg og træner og spiller kampe i det omfang, det kan passe med hans øvrige gøremål."
 

Forsvaret var blevet hjemme

Nørre Djurs HK har i denne sæson været fint kørende rent forsvarsmæssigt i hovedparten af kampene, mens det har knebet med at score i den anden ende i et tilstrækkeligt omfang.
Det var lige omvendt i opgøret mod Kolding.
"Vores forsvar var ikke godt, og selvom målmændene kæmpede godt, så fik de overhovedet ingen hjælp," fortæller Nørre Djurs HKs holdleder Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HKs trænerduo, Erik Flak Jørgensen og Jan Mathiesen, forsøgte med forskellige forsvarsformationer, men uden at det hjalp synderligt.
"Vi mødte et Kolding-hold, der spillede med stor tålmdighed, og var kyniske, når de kom til chancer. Modsat brændte vi for meget og lavede for mange tekniske fejl til at kunne true dem for alvor," siger Jakob Lunøe.
"Vi kan tage det positive med fra kampen, at indstillingen var okay, og at vi formåede at spille 17-17 i 2. halvleg," lyder holdlederens konklusion.

Syv debutant-mål

Hos Nørre Djurs HK gav debutanten Nicolai Hansen prøver på sit repertoire.
Syv mål, heraf to på straffekast blev det til fra hans hånd.
De øvrige 20 scoringer blev sat ind af følgende:

  • Mikkel Eriksen 5
  • Simon Østergaard 4
  • Rasmus Bording 3
  • Andreas Aagaard 2
  • Henrik Pedersen 2
  • Martin "Bondemanden" Jensen 2
  • Kenneth Hougaard 2
Brian Eriksen kom ikke på scoringslisten, men hans indsats foregik også primært i forsvaret.

Tre afgørende runder skal give point på kontoen

Nørre Djurs HK spiller allerede igen i aften, tirsdag 14. januar, hvor det gælder 3. divisions-kollegerne fra Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK på hjemmebane i pokalturneringens fjerde runde.
Kampen fløjtes op klokken 20.15 og dømmes af Peter Andersen og Kasper Kolstrup Møller.
I turneringen har Glesborg-klubben to 'bonus-kampe' at gøre godt med i forhold til konkurrenterne. Det kommende program ser således ud:

  • Torsdag 16-01-14, 20:05: ude mod Brabrand IF Håndbold 2
  • Tirsdag  21-01-14, 20:15: hjemme mod Viby I
  • Lørdag  25-01-14,  15.00: hjemme mod Åstrup/H. - Grenaa
"Der skal point på kontoen nu," erkender Jakob Lunøe.
"Men vi tror fortsat på det, for træningsindsatsen er glimrende, og et par sejre i træk vil lige give spillerne den ekstra selvtillid som kan gøre, at vi kan komme over stregen."
Til aftenens pokalkamp forventes det, at Nørre Djurs HK stiller med et ungt mandskab og sparer nogle af de rutinerede kræfter til de kommende opgaver.
 
 
 
 
 
 
 
 

Publiceret 14 January 2014 08:36