Regionsmester i indefodbold i U17 A-rækken 2014: KPI/IFM.

Regionsmester i indefodbold i U17 A-rækken 2014: KPI/IFM.

Indefodbold:

Regionsmesterskab til KPI/IFM på flot finish

Det fælles U17 drengehold fra IF Midtdjurs og Kolind-Perstrup hev Regionsmesterskabet i hus efter et spændende slutspil søndag i Stouby

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det kneb, men på en overbevisende slutspurt og med lidt hjælp fra Fru Fortuna lykkedes det søndag det fælles U17 drengehold fra KPI/IFM at hjetage Regionsmesterskabet i indefodbold i A-rækken under DBU Jylland. 
Regionsmesterskaberne blev afviklet i Stouby Multihus, og KPI/IFM kom helt til tops efter en række spændende kampe blandt de seks hold, som havde kvalificeret sig til slutspillet. 
KPI/IFM startede ud med at spille 2-2 mod lokalrivalerne Aastrup-Hammelev og siden tabe 3-2 til Lystrup. Ikke den bedste start, men siden tog holdet grundigt revanche med tre sikre sejre i rap: Hornsyld 12-4, Åbyhøj 6-2 og Hadsten 11-4. 
Resultaterne i de øvrige kampe magede sig således, at både Lystrup og Aastrup-Hammelev også fik problemer, så da slutfacit skulle gøres op, stod KPI/IFM, Aastrup-Hammelev og Lystrup lige i pointstillingen med ti point hver for fem kampe. 
KPI/IFM kunne dog trække sig tilbage med guldpalmerne, fordi holdet havde klart det bedste målregnskab: KPI/IFM +15, Aastrup-Hammelev +9 og Lystrup +7. 
"Vi vandt på de yderste marginaler. Men det var godt kommet igen af drengene, da vi alle troede, vi var færdige i turneringen. Både Lystrup og Aastrup-Hammelev har dygtige spillere, men jeg synes, vi var fortjente vindere, fordi vi spillede det bedste fodbold undervejs, og det blev afgørende, at alle spillere bød sig til, uanset hvem der var på banen," roser træner Lars Larsen.
 
Både KPI/IFM og Aastrup-Hammelev skal nu dyste om det jyske mesterskab i Vrå i weekenden 25.-26. januar som repræsentanter for Region 3 under DBU Jylland, hvor der i alt er fire regioner.

Publiceret 13 January 2014 08:14