Rasmus Højgaard (foto) og Bjarne Rasmussen fik en masse snak og kontakter ved konfirmaitonsmessen i Randers Storcenter og udleverede i øvrigt også 3500 smagsprøver.

Rasmus Højgaard (foto) og Bjarne Rasmussen fik en masse snak og kontakter ved konfirmaitonsmessen i Randers Storcenter og udleverede i øvrigt også 3500 smagsprøver.

3500 smagsprøver revet væk

MadXpressen i Allingåbro har lagt i ovnen til et travlt forår og sommer

Af
Anette Bonde

Der var rift om smagsprøverne, da Rasmus Højgaard og Bjarne Rasmussen, MadXpressen i Allingåbro, forrige weekend deltog i Randers Storcenters temamesse om konfirmationsfest.
MadXpressen leverer mad ud af huset, og det blev gjort ganske eftertrykkeligt i weekenden. Rasmus Højgaard og Bjarne Rasmussen udleverede 2000 smagsprøver i løbet af lørdagen og 1500 om søndagen.
"Det var helt overvældende. Vi var blevet advaret om, at der sikkert ville komme mange, men vi havde ikke regnet med, at det blev så vildt", fortæller Rasmus Højgaard.
MadXpressen havde lavet 2000 smagsprøver i alt til begge dage, men allerede lørdag eftermiddag klokken 14 måtte der sendes en bil fra Allingåbro til Randers Storcenter med ekstra leverancer. Bagefter måtte der i hast laves endnu flere til udlevering om søndagen.

Vildt forår i vente

Rasmus Højgaard fortæller, at der allerede to dage senere, det vil sige tirsdag eftermiddag, var indløbet bestilling på tre konfirmationer. De to af dem kan helt sikkert tilskrives MadXpressens deltagelse ved konfirmationsmessen.
"Hvis alle henvendelser kommer hjem, bliver det et rigtig vildt forår. Men det er klart at mange skal hjem og overveje, inden de beslutter sig."
Rasmus Højgaard forventer, at der indløber bestillinger på mange andre fester og begivenheder end konfirmationer efter besøget i Randers Storcenter.

Publiceret 13 January 2014 14:00