Birger Graversen (i midten) konstitueres som skoleleder på Marienhoffskolen fra 1. februar 2014 og frem til en ny mand eller kvinde er parat til at sætte sig i stolen.

Birger Graversen (i midten) konstitueres som skoleleder på Marienhoffskolen fra 1. februar 2014 og frem til en ny mand eller kvinde er parat til at sætte sig i stolen.

Marienhoffskolen satser på hurtigt lederskifte

Afløseren for snart afgåede Claus Peter Olesen skal være klar til at starte 1. april 2014

Af
Af Lars Norman Thomsen

Når Claus Peter Olesen med ugangen af januar 2014 er fortid som skoleleder på Marienhoffskolen i Ryomgård, skal en ny mand eller kvinde være parat til at tage over to måneder senere.
Det fremgår af den tidsplan som skolechef i Syddjurs Kommune, Marit Aasland, har lavet efter at have holdt et møde i denne uge med medlemmer af skolebestyrelsen, den øvrige del af ledelsesteamet og repræsentanter for medarbejderne.
Marit Aasland, der har kompetencen til at ansætte skoleledere, mødte frem med to modeller: 'den hurtige' og 'den langsomme'.
"Der var et ønske om at få en ny skoleleder hurtigtst muligt, og det vil så blive 1. april 2014," siger Marit Aasland.
Den ledige stilling bliver slået op i den nærmeste fremtid, så de to planlagte ansættelsesrunder kan foregå tidsnok til, at den ny skoleleder kan nå at sige sit nuværende job op i så god tid, at han eller hun kan få et skrivebord på Marienhoffskolen allerede 1. april 2014.
 
 

Viceskoleleder konstitueres

I perioden fra Claus Peter Olesens afgang og til en ny er klar, bliver skolens mangeårige vice, Birger Graversen, konstitueret i den øverste lederstilling.
"Om der også skal findes ledelsestimer til at konstituere en af skolens lærere i Birger Graversen job, er det helt op til Marienhoffskolen selv at beslutte," understreger Marit Aasland.
Claus Peter Olesen fortsætter 1. februar 2014 som ny skoleleder på Molsskolen.
Marienhoffskolen har nær de 400 elever.

null

Publiceret 11 January 2014 08:33