Henrik Elkjær er fortrøstningsfuld, når det gælder fremtiden på herresiden i Nørre Djurs HK. Det vrimler med talenter i klubben, og klubbens udviklingsorietende ungdomsprofil styrkes i den kommende tid, når for eksempel styrketræningen kommer i mere faste rammer.

Henrik Elkjær er fortrøstningsfuld, når det gælder fremtiden på herresiden i Nørre Djurs HK. Det vrimler med talenter i klubben, og klubbens udviklingsorietende ungdomsprofil styrkes i den kommende tid, når for eksempel styrketræningen kommer i mere faste rammer.

Håndbold - ungdom:

Nørre Djurs HK drenge hev andenpladsen hjem i U18

Med en sikker 28-23 sejr i tirsdagens udekamp over Randers HH sluttede Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division som nummer 2 i rækken

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division vandt tirsdag aften den spændende udekamp over Randers HH med 28-23 (16-14).
Det betyder, at drengene slutter på andenpladsen efter lokalrivalerne Aastrup/Hammelev-Grenaa. Når weekendens spillerunde er afsluttet, bliver rækkerne ombrudt, og Nørre Djurs HK skal også i resten af foråret spille med i 2. division. 
"Resultatmæssigt kom vi nogenlunde fra start i opgøret mod Randers HH, dog var vores spil præget af en del tekniske fejl," fortæller træner og ungdomskonsulent Henrik Elkjær.

"Randers dækkede offensivt 3-3 forsvar, og det stressede os en smule. Spillet blev meget turbulent, men heldigvis for os kom vi stadigvis frem til mange gode chancer trods et hav af tekniske fejl."
I anden halvleg kom Randers op på 22-21 med et kvarter igen, men så rykkede gæsterne tættere sammen i bussen og viste god moral.

"Forsvarsintensiteten blev lige hævet kombineret med endnu en fin målmandspræstation fra Markus Frey i målet, som stod med en redningsprocent på 58 i anden halvleg, var med til at sikre de to point, selvom der også i slutfasen blev brændt flere store chancer," fortæller Henrik Elkjær.
 

Fylder hele tiden på

Henrik Elkjær er fint tilfreds med holdets præstation som sættes yderligere i relief af, at spillerne er 1. års suppleret med en håndfuld talenter af de ældste fra U16-truppen
"Det betyder, at vi har en trup, hvor vi forventer at kunne råde over mindst samme talentmasse til den kommende sæson. Vi har hele tiden været udviklingsorienterede og er det stadig," noterer Henrik Elkjær.
Pr. 1. februar kommer styrketræningen i lidt mere faste rammer, og sommeren skal bruges på det ny beachanlæg i Glesborg. Altsammen noget, der fylder endnu mere eksplosiv styrke på den store talentmasse af drenge i klubben til gavn for deres håndboldmæssige udvikling.
"Vi vil gerne levere et stort antal unge mennesker til vores seniorafdeling hvert år, men noget vi desværre ikke kommer til i år, fordi vi stort set kun har 1. års i truppen," siger Henrik Elkjær, men han ser masser af fremtidsmuligheder i det nuværende kuld, der udgør U18- og U16-trupperne. 
"Der bliver noget at bygge videre på i seniorafdelingen om et par år, hvis de her drenge fortsætter deres udvikling."
Nørre Djurs HKs U16 drenge i 2. division kan med en sejr over Hammel på søndag også sikre sig andenpladsen i rækken.

Publiceret 08 January 2014 11:16