Jens A.S.Blauenschild fortsætter gerne som konservativ partiformand i Syddjurs, selvom han er flyttet fra kommunen.

Jens A.S.Blauenschild fortsætter gerne som konservativ partiformand i Syddjurs, selvom han er flyttet fra kommunen.

Konservativ lokalformand flyttet fra kommunen

Formand for Syddjurs Konservative, Jens A.S.Blauenschild, er netop flyttet ud af kommunen, men afviser ikke at fortsætte som formand

Af
Af Lars Norman Thomsen

Konservative Syddjurs fik det forventede gok i nødden af vælgerne ved Kommunalvalget. Beskedne 386 stemmer blev det til, en tilbagegang på hele 1.223 i forhold til valget i 2009.
Lokalformand Jens A. S. Blauenschild overtog i starten af 2013 ansvaret for en lokalorganisation, der var kørt nærmest i sænk, og endvidere meddelte partiets to stemmeslugere fra 2009, Steen Fris og Tommy Bøgehøj, at de ikke var til rådighed længere end 2013 ud. Bøgehøj forsøgte sig hos Borgerlisten og havde et spidskandidatur i sigte, men fortrød.
Det lykkedes Blauenschild at få et hold på ti stablet på benene til Kommunalvalget, men først en god måned før valgdatoen. Dermed var valgnederlaget uigenkaldeligt.
I julemåneden er den lokale partiformand så flyttet fra sit domicil i Feldballe til en adresse tættere på Aarhus.
Den jagtinteressede Blauenschild har fundet sig et drømmested, forklarer han.

Fortsætter gerne

Jens A. S. Blauenschild afviser imidlertid, at hans flytning fra Syddjurs Kommune også betyder, at han på lokalforeningens generalforsamling senere på måneden tager sit gode tøj og går.
"Det kan jeg naturligvis ikke bestemme selv, det er op til medlemmerne, og så er der også nogle vedtægter, der skal kigges efter i sømmene, men jeg vil meget gerne fortsætte som lokalformand, hvis medlemmerne beder mig om det."
Han har indtil videre kun drøftet muligheden med et par stykker fra bestyrelsen.
 

Efterlyser mere aktivitet

Jens A. S. Blauenschild vil bruge generalforsamlingen til at få sparket nyt mod ind i lokalforeningen:
"Skal vi tilbage på sporet lokalt, kræver det en langt større og aktiv indsats fra alle, og hvordan skal vi afklare på generalforsamlingen."

null

Publiceret 08 January 2014 15:54