Cheftræner i ÅHG, Bjørn Hessellund, og hans mandskab indledte det nye år med at få en ørefigen på hjemmebane af Kolding Håndboldklub.

Cheftræner i ÅHG, Bjørn Hessellund, og hans mandskab indledte det nye år med at få en ørefigen på hjemmebane af Kolding Håndboldklub.

Håndbold - 3. division:

Oprykningsdrømme fik et skud for boven

Aastrup/Hammelev-Grenaas håndboldherrer underpræsterede i nytårspremieren og fik bank af Kolding Håndboldklub på hjemmebane

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Mulighederne for at rykke op er væk. Nu handler det om at redde os og komme tilbage på sporet," lyder det fra Bjørn Hessellund, spillende træner for Aastrup/Hammelev-Grenaas (ÅHGs) håndboldherrer i 3. division efter søndagens store nederlag på 28-21 (10-10) til Kolding Håndboldklub i Grenaa Idrætscenter.
"Vi underpræsterede stort set på samtlige pladser i 2. halvleg efter en godkendt første periode," fortæller Bjørn Hessellund, der atter måtte trække i trøjen, fordi alternativet på stregen, Carsten Sander, fortsat er skadet.
Det samme var skytten Nicolai Hagen, der endnu ikke har fået bugt med en fiberskade i lyskenregionen.
Mikkel Due var tilbage i ÅHG på venstrefløj, mens en ny mand, Jesper Thomsen, stempede ind som højre back. Væk var Jesper Mikkelsen, der ikke længere er til rådighed.

Betonforsvar gjorde det svært

Kolding Håndboldklub havde den tidligere ligaspiller, Dennis Mathiesen, med i truppen, og han startede med at hamre sine to første forsøg i mål.
"Generelt spillede Kolding ikke flot håndbold, men de var hamrende effektive med deres gå-håndbold uden tempo og scorede stort set på alle deres skud efter pausen," fortæller Bjørn Hessellund.
"Desuden var deres 6:0 forsvar en uhyre stærk mur foran en meget velspillende keeper. Vi formåede aldrig at finde de rigtige løsninger i 2. halvleg."
ÅHGs storskytte, Rolf Hessellund, var kommet i menneskehænder.
"Rolf kæmpede godt, men Kolding kender ham jo og havde taget deres forholdsregler. Vi manglede desværre alternativer, og det gør det heller ikke nemmere, at Nicolai Hagen fortsat er ude med en skade, fordi meget af vores angrebsspil er bygget op omkring ham," siger Bjørn Hessellund.
ÅHG spiller igen lørdag mod Hasle KFUM i Haslehallen. Det er nummer 4 (ÅHG med 12 point for 11 kampe), der møder nummer 5 (Hasle KFUM med 11 point for 11 kampe).  Hasle KFUM trænes af det tidligere Nørre Djurs HK makkerpar, Karsten Andersen og Henning Poulsen.
"Vi skal forsøge at rejse os igen og være ydmyge overfor opgaven," fastslår Bjørn Hessellund, der tvivler på, at Carsten Sander og Nicolai Hagen når at blive klar til kampen.

Forhandler om fortsættelse

Hvorvidt Bjørn Hessellund fortsætter som cheftræner i ÅHG i næste sæson, er fortsat uafklaret.
"Vi snakker sammen om det, og det er sandsynligt, at jeg fortsætter en sæson mere. Vi har dog ingen endelig aftale endnu," fortæller Bjørn Hessellund.
Hvis aftalen kommer på plads, vil det være Bjørn Hessellunds tredje sæson for håndboldsamarbejdet Aastrup/Hammelev-Grenaa, der kan glæde sig over, at der er lokale afløsere på vej.
Aastrup/Hammelev-Grenaas U18 drenge i 2. division vinder rækken og skal dermed spille i 1. division i dette forår.

Publiceret 07 January 2014 07:43