Vahle A/S i Mørke er nomineret til Byggeriets Energipris. Arkivfoto.

Vahle A/S i Mørke er nomineret til Byggeriets Energipris. Arkivfoto.

Lokal virksomhed nomineret til Byggeriets Energipris

Mørke virksomheden Vahle A/S er kandidat til at få en af Byggeriets Klimapriser på den forestående fagmesse BYGGERI i Fredericia i februar

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vahle A/S i Mørke er blandt de 21 virksomheder fra hele landet, der er fundet værdige af en nomineringskomité til at modtage en af Byggeriets Klimapriser.
Tre danske virksomheder hædres på fagmessen BYGGERI '14, 25.-28. februar, i MESSE C i Fredericia, når Brancheforeningen Danske Byggecentre uddeler de tre priser.
På messen vil 300 leverandører og producenter til byggebranchen samles for at vise de nyeste tendenser inden for byggematerialer til de ca. 27.000 besøgende fagfolk over de fire messedage.

Energiprisen

Vahle A/S er en blandt seks nordjyske virksomheder, der er nomineret til en pris. Mørke virksomheden er indstillet til Energiprisen. Det er Vahle A/S' energi- og materialebesparende yderdøre, som har skaffet virksomheden nomineringen.
I konditionerne for Byggeriets Energipris står der, at den gives til en udstiller, der har iværksat en effektiv energistrategi, alternativt til en producent, der har udviklet dokumenteret energibesparende bygningsdele og komponenter til byggeriet eller benytter alternativ/vedvarende energi i fremstillingen og/eller anvendelsen af komponenterne.
Vahle A/S er nomineret til prisen sammen med 3M A/S, Eric Storm A/S, Sundolitt og WOOD STEP A/S.
De to andre priser er:

  • Byggeriets Klimapris
  • Byggeriets Miljøpris

Bredt sammensat nomineringskomité

De nominerede virksomheder er udvalgt af en nomineringskomité, som består af repræsentanter fra Klima- og Energiministeriet, Dansk Byggeri, Håndværksrådet, Bygherreforeningen, Akademisk Arkitektforening, Danske Arkitektvirksomheder, Konstruktørforeningen, F.R.I, Dansk Indeklima Mærkning, PEFC, Statens Byggeforskningsinstitut – SBI, DI Byg samt Danske Byggecentre.
Nomineringen til de tre priser er muligt for alle de produkter, som udstilles på BYGGERI '14, men virksomhederne kan også søge om priserne ved at redegøre for iværksatte strategier inden for klima, energi og miljø samt arbejdsmiljø.

Om BYGGERI ’14 - BYGGERI ’14 arrangeres af Brancheforeningen Danske Byggecentre, der tæller forhandlere af byggematerialer til hovedparten af de danske bolig- og erhvervsbyggerier - Fagmessen afholdes hvert andet år og bliver i 2014 afviklet for 16. gang i dagene 25. til 28. februar i MESSE C i Fredericia

Publiceret 07 January 2014 12:59