Teaterguppen Superreal opfører stykket TABU.dk i VærelZe 313

Teaterguppen Superreal opfører stykket TABU.dk i VærelZe 313

Ingen kedelige onsdage i VærelZe 313

Ungdomsscenen i Syddjurs Egnsteater er klar med tre nye arrangamenter for de unge i Syddjurs Kommune

Af
Af Martin Schultz

Der er både et godt grin og alvorlige historier fra det virkelige liv på programmet, når ungdomsscenen VærelZe 313 slår dørene op til tre nye forestillinger i Rønde de kommende måneder.
Arrangementerne er altid den sidste onsdag i måmnederne januar, februar og marts, og 29. januar starter med en aften i latterens tegn, når impro-comedy-holdet fra Specialklassen kommer forbi scenen på Rønde Højskole. Her foregår arrangementerne mens teatersalen på KulturHotellet i Rønde bygges om.
Publikum er med til at bestemme udviklingen af sceneshowet til Specialklassens impro-comedy og det gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

Otte virkelige historier

Næste forestilling 26. februar er TABU.dk, som leveres af teatertruppen Superreal. TABU.dk bygger på otte virkelige historier om unge med et liv i misbrug, angst og depression.
Forestillingen er valgt af unge for unge med henblik på at vise, at det ikke er alle unge der har den samme hverdag, og for at bryde nogle af de tabuer, som unge vokser op med.
VærelZe 313s sidste arrangement i denne sæson er 26. marts med et Stand-up show med Ruben Søltoft og Alex Thelander.
Ruben Søltoft er kendt fra Live fra Bremen og senest som Olau i Zulus tv-serie Sjit-Happens. Med sig tager han Alex Thelander, vinderen af DM i Stand-up 2013

Værelze 313 Har forestillinger på Rønde Højskole 29. januar, 26. februar og 26. marts Læs mere på www.syddjursegnsteater.dk

Publiceret 07 January 2014 09:21