Ørsted Limousine Service havde bilen på gaden nytårsaften formiddag for at bringe spinnere til træningslokalet og hjem igen.

Ørsted Limousine Service havde bilen på gaden nytårsaften formiddag for at bringe spinnere til træningslokalet og hjem igen.

Spinnere blev afhentet i limousine

Nytårsaften startede med både sved og ekstravagant lukses for en flok spinnere i Auning

Af
Anette Bonde

Spinning plejer ikke at være omgærdet med luksus i den helt store stil, men det prøvede en gruppe spinnere i Auning, da de nytårsaftensdag om formiddagen skulle i træningslokalet. De blev nemlig afhentet hjemmefra i limousine og bragt tilbage igen, da de var færdige med spinningen. Undervejs stod den både på hård træning, champagne, kransekage og små skarpe.

Peppede det lidt op

”Nytårsspinning med kant” hed begivenheden. Ideen opstod i forlængelse af et lignende arrangement i 2012. Dengang besluttede de to instruktører Arne Mønster og Flemming Tolstrup at gentage det og peppe arrangementet lidt op. Ørsted Limousine service var med på ideen, og spinnere kunne så i år formedelst 100 kroner få en ganske særlig spinningoplevelse i spinninglokalet i Auning Idræts- og Kulturcenter.
Arne Mønster og Lena Hedemann sørgede for at alle spinnerne fik øget konditallet, mens Flemming Tolstrup sørgede for forplejningen. Musikken til året sidste spinning var helt speciel, og der blev sunget lystigt igennem.

Sved og gåsehud

“Det var helt specielt at sidde på en spinningcykel, og svede helt enormt, samtidig med at man fik gåsehud langt ned af benene på grund af den flotte musik, som var sammensat af Arne Mønster”, fortæller én af spinnerne Henning Millard.
Det hele sluttede klokken 12, hvor der blev skålet og ønsket godt nytår til alle, og der blev sunget fødselsdagssang for én af deltagerne, Margit Møller, der fik en fødselsdag lidt ud over det sædvanlige.

Publiceret 04 January 2014 09:00