Kasper Fisker Jensen var med som tilskuer til Brix Cup i søndags. Forrest den tidligere Vorup, AGF og Randers FC-spiller Søren Pedersen.

Kasper Fisker Jensen var med som tilskuer til Brix Cup i søndags. Forrest den tidligere Vorup, AGF og Randers FC-spiller Søren Pedersen.

Brix Cup:

Alle ventede på Kasper Fisker

Årets profil i 1. division kom ikke i spil til Brix Cup inden skiftet til Randers FC

Af
Af Martin Schultz

Hvad så med Kasper Fisker?
Udover spillet på banen var der én ting, som tilskuerne til Brix Cup i Auning Hallerne i weekenden var optaget af, og det var om der blev mulighed for at se Djurslands for tiden mest omtalte fodboldspiller, Kasper Fisker Jensen, omklædt på banen.
Der er en kæmpestor interesse for Kasper Fisker Jensen i hans fodboldglade hjemby Nørager, og mange tilskuere havde håbet at se den lille fodboldtroldmand på banen for farmand Karsten Jensens hold, Spar Købmanden i Nørager, som overraskende klarede sig helt frem til at spille om en tredjeplads i årets Brix Cup.
Også hans tidligere hold L-tek kunne godt have brugt Kasper Fisker Jensen, som regnes for en af landets bedste indendørsspillere med sin sublime boldbehandling og udsøgte sparketeknik.
L-tek med Michael Jensen, Daniel Sortkær, Casper Koch og som guest star blandt andet Michael Byskov fra 1. divisionsklubben Vendsyssel FF kunne slet ikke finde takterne og blev spillet ud af finalerunden i en kanonpulje med blandt andet de senere finalister Blanketgården og Brix Sport.

Lige landet efter en måned i Østen

Men selvom Kasper Fisker Jensen var til stede i hallen og fulgte de afgørende kampe, så klædte han ikke om for at hjælpe sine bysbørn fra Købmanden eller de tidligere holdkammerater fra L-tek.
”Jeg er lige landet efter en måned i Østen,” fortalte Kasper Fisker Jensen, som var ankommet til Aarhus Lufthavn samme dag ved middagstid.
”Samtidig vil jeg godt skåne min ankel, som har været skadet. Og selvom jeg endnu ikke er tiltrådt i Randers FC, overholder jeg de interne regler og optræder ikke i et indendørs stævne uden forudgående aftale med klubben,” forklarede Kasper Fisker Jensen.

Skifter for at spille med på det bedste hold

Kasper Fisker Jensen skiftede 1. januar fra Hobro IK til Randers FC og tager dermed springet fra topholdet i 1. division til hard core superliga fodbold på Randers FC's hold.
”Jeg er skiftet til Randers FC for at spille superliga fodbold. Min ambition er at blive fast mand i startopstillingen,” siger Kasper Fisker Jensen, som vil bruge foråret til at spille sig op på superliganiveau for så at være fast mand på holdet i efteråret.
Første opgave for Randers FC bliver allerede i weekenden, hvor han sammen med en anden djurslænding, målmanden Peter Friis Jensen, er udtaget til at spille med i en stor turnering i indendørs fodbold i Brøndby Hallen i anledning af Brøndby's 50 års jubilæum.

Starter i Randers med stor selvtillid

Kasper Fisker Jensen skifter til Randers FC med en god portion selvtillid i fodboldtasken efter at have modtaget to hædersbevisninger ved sæsonafslutningen.
Først kårede kollegerne i NordicBet Ligaen ham til årets profil i 1. division, og senest har trænere og ledere i NordicBet Ligaen peget på ham som efterårets bedste spiller i rækken lige under Superligaen.
Den store interesse i lokalområdet for hans fodboldfremtid i Randers FC glæder ham.
”Jeg er klar over, at mange følger med i min fodboldudvikling, og mens jeg var bortrejst i Østen, fik jeg masser af hilsner og lykønskninger hjemmefra på grund af udnævnelserne til årets spiller,” fortæller 25-årige Kasper Fisker Jensen.

null

Publiceret 03 January 2014 01:28