Jeppe Friis (til venstre) og Mads Pedersen

Jeppe Friis (til venstre) og Mads Pedersen

Brix Cup:

Veteran blev stævnets bedste spiller

FC Djurslands nye assistenttræner blev kåret til stævnets bedste spiller til Brix Cup i Auning Hallerne

Af
Af martin Schultz

Den kommende assistenttræner i FC Djursland, Jeppe Friis, kan starte i sit nye fodboldjob med en lille fjer i hatten.
Den 36-årige finansrådgiver i Djurslands Bank med en lang aktiv fodboldkarriere bag sig er nemlig en så dygtig indendørsspiller, at han til Brix Cup i weekenden i Auning Hallerne blev kåret til stævnets bedste spiller.
Jeppe Friis deltog både i firmaturneringen om lørdagen og blev nr. 2 med Djurslands Bank efter et nederlag i finalen til L-tek fra Nørager, og var så igen med i finalen i klubholdsturneringen søndag med endnu en 2. plads som resultat.
Jeppe Friis har en fin karriere bag sig i Vivild IF, men forsøgte sig fra 2008 til 2010 som træner hos lokalrivalerne i Auning IF.
Efter nytår tiltræder Jeppe Friis som assistenttræner i FC Djursland i 2. Division.
Det bliver noget af en udfordring for den rutinerede spiller at skulle bidrage til at rejse overbygningsholdet, som gik til vinterpause som agterlanterne i 2. Division Vest.

Den bedste unge spiller kommer fra Nørager

Til stævnets bedste unge spiller valgte arrangørerne den 16-årige Mads Pedersen fra Nørager, som til daglig spiller central midtbane på Randers FC's U17 hold.
Mads er Nøragerdreng og er glad for at afprøve talentet i storklubben, men er klar til at vende hjem til barndomsklubben, hvis karrieren går i stå i Randers FC.
Til Brix Cup spillede han med på holdet Spar Købmanden i Nørager, som overraskende nåede en 4. plads.


null

Publiceret 01 January 2014 16:22