Mikkel Sonnichsen (forrest) ramte plet hele tre gange, da IF Midtdjurs besejrede VRI med 4-1 i Serie 2. Arkivfoto.

Mikkel Sonnichsen (forrest) ramte plet hele tre gange, da IF Midtdjurs besejrede VRI med 4-1 i Serie 2. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Tre mål af Sonnichsen i 4-1 sejr til IF Midtdjurs

IF Midtdjurs vandt for blot anden gang i denne sæson i Serie 2. Søndag blev det til en 4-1 hjemmesejr over VRI

Af
Af Martin Schultz

Mikkel Sonnichsen, spidsangriber i IF Midtdjurs, og topscorer for nyoprykkerne i sidste sæson, havde endnu ikke scoret i dette efterår før søndagens dyst på Ryomgård Stadion mod VRI.
Men det blev der lavet om på ret så eftertrykkeligt, for Sonnichsen nettede hele tre gange i sejren på 4-1 (1-1).
"Vi spillede en rigtig fin kamp med god organisation både defensivt og offensivt i store dele af kampen," fortæller Lars Norman Thomsen, træner i IF Midtdjurs.
Mikkel Sonnichsen bragte IF Midtdjurs foran midtvejs i første halvleg, da han sparkede et indlæg fra Morten Klem Thomsen i mål.
VRI udlignede i det 33. minut på et korrekt dømt straffespark, da IF Midtdjurs-kaptajnen Dennis Simonsen klippede en VRI-spiller i det kriminelle felt.
 

Overtog efter pausen

Efter pausen satte hjemmeholdet sig mere og mere på spillet, og for første gang i denne sæson blev der spillet flot pasningsfodbold med ide og omtanke.
"Det hører naturligvis med, at vi på de fremadrettede positioner har fået flere spillere klar efter skader, men også at der hele vejen rundt blev spillet med omtanke. Hver gang vi formåede at spille os ud af VRIs første pres, havde vi masser af rum at spille i," fortæller Lars Norman Thomsen.
Mikkel Sonnichsen gjorde det til 2-1 efter 70 minutter og lukkede reelt kampen små ti minutter før tid med sin tredje scoring.
Kasper Holm Hansen slog 4-1 sejren fast to minutter før tid.
"En flot holdpræstation og et fint varsel om, at der er masser af udviklingsmuligheder i dette hold," roser Lars Norman Thomsen.
Det var blot anden gang i 11 spillerunder, at IF Midtdjurs smagte sejrens sødme.
"Vi har tre runder igen, hvor målet er at bygge videre på den gode præstation mod VRI, så vi får sluttet af med tre gode oplevelser, der peger fremad," siger Lars Norman Thomsen.

Publiceret 14 October 2013 15:23