To af kampens profiler: Mikkel Stær til venstre og Casper Koch.

To af kampens profiler: Mikkel Stær til venstre og Casper Koch.

Seriefodbold:

KPI fortsatte pointhøsten mod ASA

Kolind-Perstrup sluttede kampen med ni mand på banen i tæt 3-2 sejr over ASA i Aarhus

Af
Af Martin Schultz

KPI sikrede sig lørdag eftermiddag tre meget vigtige point i en utrolig tæt serie 1-række, da holdet på udebane vandt med 3-2 over ASA.
Før kampen lå ASA to point foran de orange fra Kolind, men med sejren strøg KPI forbi århusianerne og ligger nu nr. tre i rækken med 15 point.
”Det er rart at have fem point til nedrykningsstregen, men de seks hold ligger utrolig tæt, så vi skal mindst have en sejr i de sidste tre kampe for at være sikre på at blive i rækken,” siger den ene halvdel af KPI's spillende trænerduo, Thomas Gerberg, som selv kom på tavlen med målet til 2-1 efter Mikkels Stærs kloge og uselviske forarbejde.
”Vi mangler de to tophold Dronningborg og Skovbakken og så Søften, som ligger under stregen,” siger Thomas Gerberg om den spændende afslutning, hvor lokalrivalerne fra Nørager efter weekendens runde ligger på en nedrykningsplads.

Mikkel Stær med stort overblik

Næsten 40 tilskuere fra Kolind var taget med holdet til Aarhus, men de måtte se hjemmeholdet bringe sig foran med 1-0 efter godt et kvarters spil.
Men KPI var fint med i spillet og fem minutter senere kunne Rune Bækgård udligne, da han fra kanten af feltet skød bolden højt i det lange hjørne.
I det 30. minut kom KPI på 2-1, da Mikkel Stær løb i dybden og som mand til mand med ASA's målmand med stort overblik valgte at spille bolden på tværs til Thomas Gerberg, som var fulgt med og som let kunne score med en inderside.
KPI havde fortsat godt fat i spillet og før pausefløjtet brændte Thomas Gerberg en stor chance.


ASA reducerer i slutfasen

Efter pausen fortsatte KPI de gode takter og Kasper Jensen ramte stolpen på en god mulighed.
Lidt senere blev Thomas Gerberg udskiftet med Marc Pedersen og fem minutter senere kom Kasper Therkildsen på banen i stedet for Kasper Jensen.
I det 75. minut var det den indskiftede Marc Pedersen, som fra kanten af feltet fik puttet bolden langs jorden i kassen til en 3-1 føring til udeholdet.
Den anden halvdel af trænerduoen Mads Berg erstattede i slutfasen Rasmus Bisgaard, men kampen blev unødigt spændende, da ASA i det 80. minut reducerede til 3-2.

En god præstation af hele holdet

Ikke noget at sige til, at der måske kom lidt sved på panden hos spillere og tilskuere fra Kolind, for KPI har i de to sidste kampe sat føringer over styr og måttet nøjes med 2-2.
KPI var da også presset i slutfasen og hedt blev det i overtiden, da både Mikkel Stær og Daniel Pedersen fik gult og holdet derfor sluttede med kun ni mand på banen.
”Det var en god præstation af hele holdet, især i 1. halvleg,” siger Thomas Gerberg, som især fremhæver midterforsvarer Claus Koch, Daniel Pedersen på den centrale midtbane, og en meget pågående Mikkel Stær i front.
”Nu har vi tanket selvtillid til kampen mod topholdet Dronningborg lørdag kl. 16 i Kolind. Vi har noget at revanchere efter at vi tabte udekampen mod Dronningborg med 3-1 efter efterårets hidtil ringeste indsats,” siger Thomas Gerberg.


Publiceret 14 October 2013 20:36