De tre Vivild målscorere var fra venstre Frederik Bjerregaard, Tor Fabian og anfører Dennis Holdgaard.

De tre Vivild målscorere var fra venstre Frederik Bjerregaard, Tor Fabian og anfører Dennis Holdgaard.

Seriefodbold:

Duksen blev indhentet af Vivild i intenst topbrag

Topholdet Åstrup/Hammelev var på vinderkurs i målrigt 4-4 opgør på udebane mod Vivild IF

Af
Af Martin Schultz


Det blev en hæsblæsende affære, da der lørdag eftermiddag var topbrag på Langhøj Idrætscenter mellem Vivild IF og Aastrup/Hammelev.
Allerede i kampens første angreb spillede hjemmeholdets Tor Fabian i dybden til Sebastian Stær, der blev klippet i feltet, hvilket dommeren takserede til et straffespark, som Frederik Bjerregaard scorede sikkert på.
Allerede tre minutter senere brændte Sebastian Stær en friløber, og udeholdet var for alvor på hælene.
I det 15. minut rykkede Niklas Mathiesen en modspiller i armen, og der blev fløjtet frispark kort inde på vores halvdel.
Jesper Sørensen tog chancen med et langskud, der sneg sig ind ved fjerneste stolpe. Åstrup/Hammelev fik langsomt mere plads, og i det 32, minut fik Mathias Busse en friløber, og kun med det yderste af neglene fik Vivilds målmand reddet.

Holdgaard som flyvende hollænder

Tre minutter senere skete der desværre et grimt uheld, da udeholdets anfører Nikolaj Jarsmer tilsyneladende vred om på anklen, et hændeligt uheld, og man frygtede anklen var brækket; men heldigvis viste det sig at der ikke var noget revet over eller brækket,
I det 39. minut brændte Vivilds Paulo Maciel i fri position, men fire minutter senere lykkedes det hjemmeholdet at komme på 2-1. Det skete, da Frederik Bjerregaard spillede Sebastian Stær i dybden, og han udførte et flot indlæg, som den tilbagevendte anfører Dennis Holdgaard med en "flyvende hollænder" med hovedet omsatte til 2-1.

Mathias Busse scorede to gange

Efter pausen var det helt klart udeholdets spillere, der virkede mest klar.
Åstrup/Hammelev bragte sig tre minutter inde i anden halvleg på 2-2 ved Jonathan Henig på et drop fra Benjamin Bendixen, og da der var spillet et kvarter havde udeholdets topscorer Mathias Busse både scoret til 2-3 og 2-4.
Denne stilling holdt til 5 min. før tid.
Der var lidt stilstand i kampen, da den syntes afgjort - udeholdet havde dog gjort regning uden vært hvor vi havde haft flere muligheder for yderligere at komme foran.
I det 84. minut blev der dømt straffe til Vivild for hands, og Frederik Bjerregaard reducerede sikkert til 3-4 og nu lugtede hjemmeholdet igen muligheden for point.

Liniedommeren var ikke i tvivl

I det 90. minut lagde Vivilds Sebastian Stær et flot indlæg til Tor Fabian, der headede på undersiden af overliggeren, hvorefter bolden just passerede målstregen, inden udeholdets målmand Rygaard fik viftet bolden væk, men scoringen var liniedommer Gunnar Bjerglund ikke i tvivl om og slutresultatet 4-4 var en realitet.
”En for os meget dramatisk kamp, der trak store ressourser, en skadet Jarsmer som heldigvis for ham slap billigt. En intens kamp, hvor vi set på vor 2. halvleg burde havde vundet, men med de omstændigheder kampen også bød på kunne havde endt anderledes,” lød det i Åstrup/Hammelev lejren.
”Set over hele linien blev der ydet en mandfolkeindsats, og generelt var der tale om en flot og velspillet fodboldkamp. Desværre blev kampen skæmmet af det grimme uheld,” var vurderingen i Vivild efter kampen.
Kampen om oprykningen til serie 1 afgøres mellem Åstrup/Hammelev og Randers Freja. Djurslændingene er to point foran randrusianerne, og meget afgøres til det absolutte topopgør i Åstrup kl.  13.30.

Publiceret 14 October 2013 19:35