Liv Holm Andersen, Radikale Venstre, håber at få nogle bud fra eleverne på VID Gymnasierne om, hvad de synes er vigtigt for det danske samfund

Liv Holm Andersen, Radikale Venstre, håber at få nogle bud fra eleverne på VID Gymnasierne om, hvad de synes er vigtigt for det danske samfund

26 årig MF'er besøger gymnasiet i Grenaa

Liv Holm Andersen (R), tager turen fra Folketinget til VID Gymnasier i Grenaa

Af
Anette Bonde

Ved Kommunalvalget i 2009 var der blandt de 19–21 årige i Norddjurs Kommune en valgdeltagelse på kun 43 procent. Blandt de 22–29 årige var den 41 procent.
"Dette er en uheldig udvikling og en trussel i vores demokratiske samfund", mener Jørn Juul Sørensen, Radikale Venstre i Norddjurs.
Det kan Liv Holm Andersen, MF for Radikale, måske rette op på. I hvert fald appellerer hun til unge vælgere, når hun mandag 21. oktober tager til VID Gymnasierne i Grenaa for at få en snak med eleverne. Arrangementet indgår i skolens undervisning og foregår fra klokken 8.45 til 10.15.

Én af de yngste MF'ere

Liv Holm Andersen, der er bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet, er med sine 26 år et af de yngste medlemmer af Folketinget. Hun blev valgt til Folketinget ved valget i 2011 og bestrider i dag en del poster i Radikale Venstre som partiets Boligordfører, ordfører for Udsatte Børn og Unge, Ligestillingsordfører og Integrationsordfører
På gymnasiet i Grenaa vil hun tale med de unge om vigtigheden af at engagere sig i samfundet, deltage i demokratiet og bruge sin stemme til de kommende kommunal- og regionalvalg.
Liv Holm Andersen vil desuden snakke med de unge om sin egen vej ind i politik og om at blive folkevalgt i en ung alder. Hun håber også at få deres kommentarer om, hvad der er vigtigt for det danske samfund.

Publiceret 14 October 2013 16:00