Mikkel Fanø, der her scorer på straffespark i hjemmekampen mod Skødstrup i sidste sæson, er fortsat ude med en skade hos IF Midtdjurs. Arkivfoto.

Mikkel Fanø, der her scorer på straffespark i hjemmekampen mod Skødstrup i sidste sæson, er fortsat ude med en skade hos IF Midtdjurs. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Okay præstation af IF Midtdjurs trods 4-0 nederlag

IF Midtdjurs tabte søndagens hjemmekamp til Aarhus 1900 i Serie 2, men spillerne solgte sig dyrt som muligt

Af
Af Martin Schultz

Nyoprykkerne, IF Midtdjurs og Purhus, har svært ved at hænge på i Serie 2. Begge hold har kun opnået tre point hidtil, og før de sidste fem spillerunder er der fem point op til nedrykningsstregen.
IF Midtdjurs tabte søndag hjemme til Aarhus 1900 med 4-0 (1-0), men præstationen var godkendt.
"De 13 spillere, der var med, gjorde hvad de kunne, og der var en god indstilling og vilje i alle 90 minutter," fortæller Klaus Fanø, træner i IF Midtdjurs.
Hjemmeholdet, der har haft svært ved at score mål i denne sæson, kun syv er det blevet til i de første 9 spillerunder, havde flere muligheder for at score undervejs, men heller ikke denne gang lykkedes det at komme på tavlen.
"Vi var godt med i første halvleg, men da de så scorer blot to minutter efter pausen, bliver det op ad bakke, og de scorer to lidt for lette mål i de sidste ti minutter," fortæller Klaus Fanø.

Comeback til Jens Jonathan Andreassen

Hos hjemmeholdet var der comeback til den tidligere førsteholdsspiller, Jens Jonathan "JJ" Andreassen, der senest har spillet for Aalborg KFUM i Serie 1, men torsdag aften vendte hjem fra et længere ophold på Grønland og meldte sig klar til at tørne ud for sin gamle klub.
Også Kasper Brøbech Jacobsen var med i opgøret. Han læser nu til fysioterapeut i Holstebro, men har indvilget i at hjælpe det skadesplagede IF Midtdjurs mandskab i resten af sæsonen, i det omfang det er muligt.
"De to og resten af holdet gjorde det fornemt, men det er klart, at vi lider hårdt under de mange skader. Vi har fire faste førsteholdsspillere ude med længerevarende skader, ligesom Jonas Simonsen kun er til rådighed, når hans arbejde som kok tillader det," fortæller Klaus Fanø.
Mod Aarhus 1900 manglede også den unge keeper, Mattias Dichmann Jensen, der var optaget af et arrangement med sit arbejde, men erstatningen, Michal Hansen gjorde det fint.
 

Publiceret 01 October 2013 09:00