Cheftræner Bjørn Hessellund i ÅHG forudser en vanskelig sæson efter, at flere spillere er stoppet, andre har problemer med at passe træningen, og nye folk skal spilles ind på holdet.

Cheftræner Bjørn Hessellund i ÅHG forudser en vanskelig sæson efter, at flere spillere er stoppet, andre har problemer med at passe træningen, og nye folk skal spilles ind på holdet.

3. division - håndbold:

ÅHG smed sikker føring på gulvet i slutminutterne

Fællesholdet aastrup-Hammelev/Grenaa i mændenes 3. division tabte i sæsondebuten med 24-22 til JAI i den lille Annekshallen i Aarhus

Af
Af Lars Norman Thomsen

Cheftræner Bjørn Hessellund for håndboldherrene i Aastrup-Hammelev/Grenaa (ÅHG) forudser en sæson med masser af udfordinger efter, at flere spillere er stoppet og nye er kommet til.
Stregspilleren og forsvarskæmpen Alf Sørensen har lagt op, fløjspilleren Mikkel Due er flyttet til Silkeborg for at læse til lærer, målmanden Mikkel Hogrefe er flyttet hjem til Ebeltoft, Jacob Wiil er stoppet og fløjspilleren Jesper Mikkelsen har svært ved at få arbejde og træning til at passe sammen.
Endvidere spiller veteranen Carsten Sander med, men da han døjer med ryggen, bliver det kun i begrænset omfang, at Sander spiller og kun i forsvaret. Heller ikke Mikkel Juul kan træne hver gang.
De nye er: bagspilleren Nikolaj Hagen, der er kommet til fra Skovbakkens 2. divisionshold, fløjspilleren Daniel Minke, tidligere U18 spiller i Randers HH, samt de to keepere, Jonas Skjøth, tidligere U spiller i Randers HH, og  Daniel Hübschman, tidligere blandt andet Løgum Håndbold.
"Vi har været 6-8 mand til træning på det seneste, og det ser heller ikke for godt ud for andetholdets vedkommende, men vores resultater i opstarten har alligevel været fornuftige nok," siger Bjørn Hessellund.
"Jeg vil på ingen måde tale projektet ned, men det bliver en hård sæson, fordi vi kommer til at trække hårde veksler på stamspillerne, som ikke vil få mange pauser," forudser Hessellund.

Dumt nederlag

I sæsonens første kamp søndag eftermiddag i den frygtede Annekshallen i Aarhus mod JAI leverede ÅHG egentlig en god præstation og lå til at vinde kampen med to minutter igen.
"Vi førte på dette tidspunkt med to mål, men gik så helt i panik, fordi JAI gik over til at spille indianerhåndbold i en 3:3 opstilling. Derved smed vi en sikker føring og tabte med 2 mål," lyder det ærgerligt fra Bjørn Hessellund.
Han måtte selv spille stregpositionen og fik også lavet fem mål, men han havde foretrukket kun at være træner i denne sæson.
"Jeg er nødt til at spille, fordi vi mangler folk, og det selv om jeg ikke kan skyde en bule i en blød hat, fordi min skulder er i en så dårlig forfatning, at jeg kun kan putte bolden i mål. Det er ikke ideelt, men det kan nok ikke være anderledes," erkender Bjørn Hessellund.
Lillebror Hessellund, Rolf, hamrede ni bolde i kassen, de fleste fra distancen.
"JAI har ambitioner om at slutte i top 3, ligesom os, og er bestemt et godt hold, men vi burde have vundet den kamp," fastslår cheftræneren.

Bliver nødt til at revurdere

I den meget stærke række bliver der ingen lette kampe overhovedet.
Derfor er Bjørn Hessellund også indstillet på at revudere sæsonens målsætning.
"Top 3 er for ambitiøst at melde ud i betragtning af vores situation, så den bliver vi nok nødt til at revurdere, men jeg opgiver ikke så let, og det er flinke mennesker i de to klubber, der gør en stor indsats, så selvfølgelig skal vi gøre alt, hvad vi kan, men jeg erkender også, at det blivere sværere i år end jeg havde regnet med."
Torsdag aften spiller ÅHG sæsonens første hjemmekamp i Grenaa Idrætscenter, når Vejle Håndbold kommer på besøg klokken 20.
Vejle Håndbold, der tabte hjemme 20-27 til Skovbakken i første spillerunde, er andethold til klubbens førstehold i 1. division.
 

Kampfakta: JAI - ÅHG 3. division Herrer Resultat: 24-22 (11-10) Scorekort ÅHG: Rolf Hessellund 9 Bjørn Hessellund 5 Mikkel Juul 2 Daniel Minke 1 Morten Pedersen 1 Jonas Pedersen 1 Nikolaj Hagen 1 Jesper Mikkelsen 1 Rasmus Gammelgaard 1

Publiceret 01 October 2013 09:52