Kolinds korps af effektive ukrudtsbekæmpere var synlige i Bredgade i søndags overvåget af byens skohandler, Henning Kejser.

Kolinds korps af effektive ukrudtsbekæmpere var synlige i Bredgade i søndags overvåget af byens skohandler, Henning Kejser.

Kolind Handelsstandsforening var ude med riven

Bestyrelsen i Kolind Handelsstandsforening benyttede søndagen til at bekæmpe ukrudt og gøre midtbyen ren, så den nyrenoverede Bredgade nu præsenterer sig smukkere end nogensinde

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er byfest i Kolind i denne uge, og så går det jo ikke, at ukrudtet i midtbyen dominerer billedet.
Derfor var Kolind Handelsstandsforening i bogstaveligste forstand ude med riven og kosten i søndags for at bekæmpe ukrudt og feje byens hovedstrøg, den "ny" stillegade, Bredgade.
Dermed er alt gjort klar til byfest og tirsdagens Open By Night, hvor der vanker aftensmad til alle fremmødte i form af spidstegt pattegris med tilbehør og vand/fadbamser til.
I tilgift musik af Per Pels & Friends.
"Syddjurs Kommune har netop afholdt møde med alle kommunens handelsstandsforeninger, hvor besparelserne blev tydeliggjort. De enkelte byer skal selv til at renholde deres byer, hvor kommunen har udarbejdet deres plejeplaner, primært for slåning af græs," fortæller Bent Nielsen fra Kolind Handelsstandsforenings bestyrelse.

"Kommunen har udarbejdet planer, hvor selv højden på græsset før slåning er skrevet ned. Alt andet skal den enkelte by selv påtage sig."
 
 
 
 
 

Publiceret 11 June 2013 11:56