De rødklædte IF Midtdjurs angribere, Mikkel Møller (tv) og Morten Klemm Thomsen, skal kæmpe hårdt om point i de to kommende kampe, fredag og tirsdag, efter en skuffende start på sæsonen.

De rødklædte IF Midtdjurs angribere, Mikkel Møller (tv) og Morten Klemm Thomsen, skal kæmpe hårdt om point i de to kommende kampe, fredag og tirsdag, efter en skuffende start på sæsonen.

Seriefodbold:

Skuffende præstation af IF Midtdjurs

IF Midtdjurs løftede ikke i fælles flok i tirsdagens udekamp mod Vorup FB, og det udnyttede hjemmeholdet til at vinde 4-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Det var en helt igennem skidt præstation," fortæller Klaus Fanø, den en halvdel af trænerduoen i IF Midtdjurs, om sit holds indsats i tirsdagens udekamp mod Vorup i Serie 3.
IF Midtdjurs tabte opgøret 4-1 (2-1).
"Vi leverede slet ikke som hold, og derfor gik det som det gik," erkender Fanø.
Mikkel Sonnichsen udlignede til 1-1 før pausen, men en ti minutters udvisning af Mikkel Fanø fem minutter før halvtid blev dyr, for hjemmeholdet benyttede overtallet til at bringe sig foran 2-1 umiddelbart før pausen og 3-1 i startminutterne efter.

Skadede spillere med igen

IF Midtdjurs kunne igen råde over Michael Stegger Jensen og sidste sæsons topscorer Mikkel Møller efter, at de begge har været væk i længere tid med skader.
Til gengæld manglede både veteranen Tom Kristensen (skade), Morten Klemm Thomsen, Jonas Simonsen (arbejde) og Mads Bojer Simonsen (optaget af eksamensopgave).
"Det var Mikkel Møllers første optræden i denne sæson, og han er selvfølgelig ikke på sit vante niveau endnu," siger Klaus Fanø, der fremhæver midtstopper Søren Gribsholt for en godkendt indsats og som en af de få, der spillede op til vanlig standard.
 
 

To kampe i rap

Allerede fredag spiller IF Midtdjurs igen. Skødstrup kommer på besøg på Ryomgård Stadion klokken 19.
Her er flere af de fraværende fra kampen mod Vorup til rådighed igen.
Førstekommende tirsdag gælder det SIF Assentoft/Hørning på Hørning stadion.
Med kun 3 point efter tre spillerunder har IF Midtdjurs hårdt brug for point i de to kampe, hvis holdet skal med, når toget går mod de bedste pladser i Serie 3.

Publiceret 01 May 2013 19:54