Kan du besejre Anne Marie Tolbod i et ægte dancebattle? Muligheden er der torsdag aften.

Kan du besejre Anne Marie Tolbod i et ægte dancebattle? Muligheden er der torsdag aften.

Open by Night:

Klar til dancebattle med præsten?

Sognepræst Anne Marie Tolbod lover at være i dansemood ved torsdagens Open Dance i Egegård, hvor der i anledning af Familieaften i Rønde er arrangeret sodavandsdisko

Af
Af Lars Norman Thomsen

Sogne- og ungdomspræst Anne Marie Tolbod er ikke bange for at teste evnerne i andre genrer end præstegerningen.
På torsdag får hun sin sag for ved Open Dance i Egegård bag ved Super Best, hvor Børne- & Ungeudvalget i Thorsager–Bregnet–Feldballe pastorat inviterer til sodavandsdisko for alle børn, som gerne vil bevæge sig til fed musik, drikke kulørte drinks og spise masser af popcorn.
Anne Marie Tolbod kommer også, for hun elsker at danse. Men hun ved endnu ikke, om hun kommer og danser i præstekjolen.
"Jeg har faktisk aldrig prøvet at danse i min præstekjole, så jeg ved ikke, om man kan danse i den." fortæller hun.
"Det kan godt være, jeg kommer og danser i en almindelig kjole, men det kunne væres sjovt at prøve at danse i præstekjolen."

Klar til dansebattle

DJ JR leverer dansemusik og lysshow, udvalget mixer kulørte drinks og serverer popcorn, men det vigtigste er selvfølgelig dansen og dansekonkurrencerne.
"Du kan komme forbi til 'fri dans', men du kan også tage dine venner og veninder i hænderne og være med til en af vores dansekonkurrencer: Ballondans, limbodans og dansebattle, hvor man også kan komme til at dansebattle med mig og få svar på, om man danser bedre end præsten," lyder det fra Anne Marie Tolbod.
Open Dance åbner klokken 19, og aftenens program slutter af med, at Mette Bekker fra Bekker Dans kommer klokken 20.30 og underviser børnene i seje dansetrin.

Publiceret 01 May 2013 22:00