Ole Paaske (tv), der her ses sammen salgsdirektør Stig Elling, Star Tours, stopper som lufthavnsdirektør.

Ole Paaske (tv), der her ses sammen salgsdirektør Stig Elling, Star Tours, stopper som lufthavnsdirektør.

Lufthavnsdirektør pakker sit grej

Ole Paaske stopper som direktør for Aarhus Lufthavn efter fælles overenskomst med bestyrelsen, som det hedder i en pressemeddelelse

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aarhus Lufthavn A/S skal have ny øverste chef.
Den nuværende direktør Ole Paaske fratræder efter fælles overenskomst med bestyrelsen i Aarhus Lufthavn A/S, som det hedder, når bestyrelse og direktør ikke længere er på bølgelængde i forhold til fremtiden.
"Baggrunden for den fælles overenskomst er, at bestyrelsen i Aarhus Lufthavn A/S har besluttet at påbegynde en ny proces for den fremtidige udvikling af lufthavnen – en naturlig anledning til at Ole Paaske viger pladsen for nye kræfter," lyder det i en udsendt pressemeddelelse.
Ole Paaske er i samme pressemeddelelse citeret for følgende:

”Jeg er enig i, at det med afsæt i den netop udarbejdede analyse af Aarhus Lufthavn og det forestående strategi arbejde kan være hensigtsmæssigt, at finde en ny direktør der kan være med til, at føre disse planer ud i livet. Jeg har været glad for jobbet med alle dets udfordringer, men som sagt finder jeg tidspunktet naturligt”.
Den daglige ledelse af Aarhus Lufthavn A/S vil indtil den nye direktørs tiltrædelse blive varetaget af en midlertidig ledelse i tæt samarbejde med lufthavnens bestyrelse.

Publiceret 16 April 2013 12:25