Lazly Sarkozy gav de 120 fremmødte i Udby Forsamlingshus en underholdende aften, og alle vil gerne gentage succes'en, inklusiv Lazlo selv.

Lazly Sarkozy gav de 120 fremmødte i Udby Forsamlingshus en underholdende aften, og alle vil gerne gentage succes'en, inklusiv Lazlo selv.

Canada kom til Udby

Canadisk musiker til Udby via Tenerife

Af
Anette Bonde

Lazlo Sarkozy stod forleden solo foran 120 danse- og musikglade mennesker i forsamlingshuset i Udby. Han er canadisk sanger, sangskriver og guitarist, og havde fået kontakt til Udby-Udbyhøjs Beboerforening på Tenerife.
Aftalen var kommet i stand via Helle Bai, Udby-Udbyhøjs beboerforening, som sammen med Susanne Møgelvang har hørt Lazlo Sarkovizy flere gange, når de har været på ferie på Tenerife. De spurgte ham på et tidspunkt, om ikke han kunne have lyst til at spille i forsamlingshuset på det nordlige Djursland, hvis han engang skulle kommer til Danmark. Kalenderen blev fundet frem, og en lørdag i marts stod han så ene mand på scenen i fire timer og spillede både egne numre og kopinumre.
Anette Lykke Olsen, beboerforeningen, fortæller at det blev en stor og vellykket aften.
"Ja, selv Lazlo nød det så meget, at han var klar til at underskrive en ny aftale for næste år."

Oktoberfest på havnen

Lørdag 18. maj er der igen musikarrangement i det nordvestlige hjørne af kommunen. Sejlklubben Udbyhøj Syd SUS, Ølklubben ØK og Udby-Udbyhøj Beboerforening byder til "Oktoberfest" på havnen i Udbyhøj.
Se mere på hjemmesiden for Udby-Udbyhøj.

Publiceret 16 April 2013 10:00