Brugsuddeler i SuperBrugsen Ryomgård, Thomas Koustrup (i midten), skal i 2013 forsøge at leve op til de fine økonomiske resultat i 2012, der blandt andet gav luft til at tilføre godt 22.000

Brugsuddeler i SuperBrugsen Ryomgård, Thomas Koustrup (i midten), skal i 2013 forsøge at leve op til de fine økonomiske resultat i 2012, der blandt andet gav luft til at tilføre godt 22.000 "benzinkroner" til det lokale idrætsliv i IF Midtdjurs repræsenteret ved fodboldformand Jakob Olesen (tv) og håndboldformand Niels Broni (th).

SuperBrugsen Ryomgård tæt på de 45 millioner

Med en vækst i omsætningen på 5 procent i 2012 i forhold til året før lå salget i SuperBrugsen Ryomgård over gennemsnittet for landets SuperBrugser

Af
Af Lars Norman Thomsen

2012 blev et godt år for SuperBrugsen i Ryomgård.
Med et overskud før skat på 715.000 kroner opnåede SuperBrugsen Ryomgård det bedste resultat nogensinde i faktiske tal.

Medvirkende hertil var en stigning i omsætningen på 5 procent sammenlignet med 2011.

Den samlede omsætning nåede 44,3 mio. kroner.

Stigningen i salget var på et niveau, der var højere end gennemsnittet for landets SuperBrugser.

Åbner nu klokken 8

SuperBrugsen Ryomgård har siden 1. april lagt en time på åbningstiden, så kunderne nu allerede kan handle fra klokken 8.
Desuden har man indført en gratis sms-ordning for de kunder, der gerne hurtigt vil have fremsendt aktuelle tilbud direkte til deres mobiltelefon.
I forbindelse lukningen af postafdelingen Ryomgård, har SuperBrugsen udvidet sin postbutik med postbokse til erhvervslivet.
"Vi har i dag en velfungerende butik, både hvad angår personale, indretning og varesortiment", siger bestyrelsesformand Leif Jakobsen.

"Men udviklingen går hurtig, og vi skal være rustet til fremtidens udfordringer. Med en egenkapital på 7,2 mio. kroner og en god likviditet står vi dog stærkt."

På den nyligt afholdte generalforsamling var der genvalg til formand Leif Jakobsen, næstformand Kirting Olesen og sekretær Alice Thorsen.

Publiceret 09 April 2013 21:40