Ivan Nielsen overtager cheftrænerposten for U15 drengene i IF Midtdjurs efter, at klubben har opsagt samarbejdet med Rene Gotfredsen.

Ivan Nielsen overtager cheftrænerposten for U15 drengene i IF Midtdjurs efter, at klubben har opsagt samarbejdet med Rene Gotfredsen.

Fodbold:

IF Midtdjurs opsiger samarbejde med mesterrækketræner

En gammel IFM'er, Ivan Nielsen, har overtaget cheftrænerhvervet for klubbens U15 drenge, der i foråret spiller med i mesterrække-2

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det vakte opsigt, da fodboldafdelingen i IF Midtdjurs valgte at gå udenbys for at finde en træner til klubbens bedste ungdomshold, U15 årgangen, som spiller med i mesterrække-2.
Rene Gotfredsen, Viby, var udset til at skulle være cheftræner for truppen frem til sommerferien 2013 sekunderet af assistenttræner Thomas Gudumlund og med Tom Kristensen som holdleder.
Samarbejdet med Rene Gotfredsen, der på de ugentlige træningsdage har taget toget fra bopælen i Viby til Ryomgård for at træne drengene, er imidlertid allerede ophørt.
"Vi er i fælles forståelse med Rene Gotfredsen blevet enige om at stoppe samarbejdet, fordi forholdet til drengene ikke fungerede," siger Jakob Olesen, fodboldformand i IF Midtdjurs, der også efter ansættelsen af Gotfredsen fandt ud af, at han også havde et trænerjob i Galten.
 

Ivan Nielsen overtager

I huj og hast har IF Midtdjurs fundet en ny cheftræner til U15 truppen. Det bliver Ivan Nielsen, 60, en gammel kending i IF Midtdjurs, både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem.
"Vi har en aftale med Ivan frem til sommerferien," fortæller Jakob Olesen.
Thomas Gudumlund og Tom Kristensen vil fortsat være sekundanter.
Ivan Nielsen valgte ellers i 2012 at kvitte bestyrelsen i fodboldafdelingen før tid, men nu gør veteranen i stedet for comeback på træningsbanen.

null

Publiceret 03 April 2013 12:02