Cecilie Drachmann Mathiasen er på scenen både lørdag og søndag.

Cecilie Drachmann Mathiasen er på scenen både lørdag og søndag.

Auning Motor- og Handelsmesse:

Masser af musik på scenen

Både solister og bands giver den gas

Af
Anette Bonde

Der er masser af musik i Auning og omegn, og det er lykkedes at få en håndfuld talentfulde lokale musikere og bands til at komme og sætte tænding og stemning på messen. Det sker i den kommende weekend 6. og 7. april.

Cecilie

Cecilie Drachmann Mathiasen er kun 11 år, og alligevel er hun ét af de mere garvede talenter og har både optrådt solo og med band. Hun har tre gange været på scenen ved Rock i Parken, og sidste år kunne man opleve hende ved Folkefest i Auning.
Hendes dage er fyldt med musik. Hun spiller med i et band på Musikskolen "Diamonds in the rough", hvor hun også går til klaver og sangundervisning.
Publikum kan glæde sig til at høre Cecilies version af Adeles "Someone like you", Pinks "Funhouse", Bruno Mars' "The lazy song" og Soluna Samays "Should've known better".

No limit

No Limit består af Hans Krohn, vokal og guitar, Anette Hassel, vokal, Ivan Ditlevsen, bas, og Kim Ager, trommer, og der skulle være gode chancer for hygge og caféstemning, når No Limit spiller.
Bandet har gennem det seneste års tid øvet gamle og nye rock/soul/funk numre, som orkestret har lavet deres egne versioner af. Det er Sam Cooke, Neil Yong, Sting, Nina Simone, Wet Wet Wet, Bob Dylan med mere.
"Det er første gang orkestret optræder offentligt, så musikerne er selvsagt klar til at give den gas og fyre den helt af", lyder det fra Ivan Ditlevsen.

Jeppe Feldbæk

Jeppe Feldbæk har spillet siden han var 11 år. Nu er han 19. Han er solist, men har lidt hemmelighedsfuldt fortalt, at der kommer en overraskelse om lørdagen. Repertoiret er overvejende Kim Larsen.
Jeppes CV er i øvrigt flot og noget specielt. Han har spillet ved flere events i Auning, og så har han også spillet opvarmning for både Ester Brohus og Kristian Lilholt.

Jeppe Feldbæk.

Jeppe Feldbæk.

Funkshot

Funkshot vil gerne give funk genren et boost, idet de fire Funkshot'ere selv brænder for denne energiske musikstil. De spiller dog også lidt godt og blandet. Bandet består af Tobias Williamson, trommer, Tobias Petersen, klaver, Sebastian Olsen, guitar og vokal og Anders Knudsen, bas.
"Vi glæder os til at dele vores kærlighed til musikken med jer alle sammen."
Bandet kan følges på Facebook og Youtube, hvor der ofte lægges nye videoer og billeder ind fra øveren.

Funkshot.

Funkshot.

Per Pels

Hidtil har Per Pels, tidligere Kolind-dreng, fået udgivet et par singler, men i 2013 satser han på at få sit debutalbum på gaden. Per Bo Christensen, som der står på dåbsattesten, spillede trommer i de unge år, og det var først for nogle år siden, at han besluttede sig for at satse på musikken og drømte om noget andet og større.
Han står for guitarbaseret og akustisk folk-rock, hvor hans stemme er et bærende instrument. Musikken sender tanker til Beatles og folkene fra den amerikanske vestkyst.
For et par uger siden vandt han Lokalavisens Talentpris 2013, der blev overrakt ved et stort show, Syddjurs Award 2013.

Cecilie Vahle

Ramten-pigen Cecilie Vahle blev i starten af februar kendt af hele Danmark, da hun blev nummer to ved Børnenes MGP 2013. Hun har selv skrevet sin sang "Ingen som dig". Siden har hun i flere weekender været på tur rundt i Danmark sammen med de andre to finaledeltagere.
Hun spiller i band på Ørum Skole, hvor de er fem medlemmer. De øver i fritiden i skolens musiklokale.
Cecilie synger søndag klokken 15, og efter hendes optræden skriver hun autografer.

Cecilie Vahle da hun efter MGP-triumfen blev fejret på sin skole, Ørum Skole.

Cecilie Vahle da hun efter MGP-triumfen blev fejret på sin skole, Ørum Skole.

null

Publiceret 03 April 2013 09:00