FC Djurslands cheftræner Anders Bjerre var tilfreds med starten på foråret og 1-0 sejren over Hobro.

FC Djurslands cheftræner Anders Bjerre var tilfreds med starten på foråret og 1-0 sejren over Hobro.

Gylden start på foråret for FC Djursland

Et mål af midtstopperen Martin Møller midtvejs i 2. halvleg sikrede Djurslands bedste fodboldhold en 1-0 sejr over Hobro i hjemmekampen 2. påskedag

Af
Af Lars Norman Thomsen

FC Djursland fik en perfekt begyndelse på anden turneringshalvdel i Danmarksserien, da overbygningsholdet 2. påskedag besejrede Hobro med 1-0 på Grenaa Stadions kunstgræsbane.
"En fortjent sejr efter spil og chancer," siger FC Djurslands cheftræner Anders Bjerre.
"Vi kom i løbet af kampen frem til flere muligheder, men Hobro havde en dygtig målmand, som forsvarede sit mål meget flot."
Anders Bjerre var på forhånd spændt på, om spillerne kunne ramme et højt nok spillemæssigt niveau efter en række pauvre resultater i forberedelseskampene.
"Men det gik langt bedre end jeg havde frygtet. Jeg synes, holdet leverede samlet set en god præstation, og spillerne ramte det niveau, som jeg ved, de besidder."

Mål efter standardsituation

Kampens eneste mål faldt midtvejs i 2. halvleg efter en standardsituation. Et langt indkast blev forlænget, og efter en ripost endte bolden hos FC Djurslands midtstopper, Martin Møller, som sparkede læderet i mål.
"Vi gik lidt ned mod slutningen, hvor Hobro fik et par muligheder, men Lasse Pedersen i vores mål var glimrende," roser Anders Bjerre, der også fremhæver Jonas "JJ" Jakobsen for en god indsats.
FC Djursland startede med Søren Winther og de to unge, Kristian Geertsen og Sebastian Konrad, på bænken. Kun sidstnævnte kom i kamp. Den tidligere Kolind-Perstrup spiller afløste Rune Mønster 25 minutter før tid, og fik en godkendt debut, ifølge Anders Bjerre.
"Sebastian Konrad gjorde det fint. Holdt godt fast i bolden i front og havde også en god afslutning."
Både Rune Mønster og Martin Møller var tvivlsomme startere, men de blev meldt klar inden kick off.
Midtbaneregissøren Morten Hjorth var ikke med. Efter 14 dages træningspause, grundet de mentale eftervirkninger af et trafikuheld, starter han med at træne igen tirsdag.
Med sejren konsoliderede FC Djursland sin position i toppen af rækken. Afstanden mellem top og bund er dog ikke større end et par svage indsatser kan vende op og ned på det nuværende billede.
"Der venter os et par svære udekampe mod Lyseng og Randers Freja i de næste runder, så set i det lys, var sejren over Hobro bestemt også vigtig," konstarerer en tilfreds Anders Bjerre.

Godkendt dommerindsats

I dagene op til opgøret FC Djursland - Hobro har der været masser af debat, om det rigtige i at lade en dommer, Nikolaj Sloth, som er rangeret på Serie 3 niveau, dømme kampen med to lokale Grenaa-folk og dommere, Svend Aage Madsen (tidligere målmandstræner i FC Djursland) og Hans Jensen (tidligere assistenttræner i FC Djursland) på linjerne.
Anders Bjerre var imidlertid godt tilfreds med trioens indsats.
"Kampen blev bestemt afviklet på ansvarlig og værdig vis, selv om der selvfølgelig var kendelser i løbet af opgøret, som jeg ikke var enig i, blandt andet blev vi snydt for et klokkeklart straffespark," siger Anders Bjerre.
"Men sådan vil det altid være, og Hobro har det sikkert på samme måde. Der var også kendelser, som de mente var helt forkerte."
FC Djursland møder lørdag 6. april IF Lyseng på Lyseng Stadions kunstgræsbane klokken 16, så det er ikke vind og vejr, men kun dommerkonflikten som kan sætte en stopper for, at kampen afvikles efter planen.
FC Djursland og IF Lyseng ligger placeret side om side i Danmarksen med hver 24 point for 14 kampe. Lyseng startede foråret med at tabe 3-2 til Randers Freja.

Publiceret 01 April 2013 17:35