Sygdom forhindrede Ida Auken i at dukke op på Kalø i mandags.

Sygdom forhindrede Ida Auken i at dukke op på Kalø i mandags.

Ida Auken måtte igen melde forfald

Sygdom forhindrede miljøministeren i at deltage i det planlagte møde med de to Djurslands borgmestre og en række andre politikere og embedsmænd på Kalø

Af
Af Lars Norman Thomsen

Miljøminister Ida Auken måtte for anden gang melde pas på at deltage i det berammede møde med Syddjurs borgmester Kirstine Bille (SF) og Norddjurs borgmester Jan Petersen (S), samt en række andre lokalpolitikere og topembedsmænd fra det djurslandske.
Ida Auken havde ellers fået passet to timer ind i et stramt program mandag ved frokostid, men sygdom forhindrede hende i at give møde på Kalø.
Ministeren skulle have diskuteret ressourceforvaltning med hensyn til Reno Djurs og planlovgivning med henblik på blandt andet Kalø Bugt, Kolind Sund og landdistrikter med repræsentanterne fra Djursland.
 

 

Håber fortsat

Syddjurs borgmester Kirstine Bille håber, at det vil blive muligt at holde det plangte møde med partifællen på et senere tidspunkt.
Det er anden gang, at Ida Auken må melde forfald.
"Ida Auken skal føde sit barn nummer to til maj, så jeg har på nuværende tidspunkt ingen anelse om, hvornår hun vil være klar til at møde os, men vi har bestemt ikke opgivet og snakker løbende med hendes sekretær," siger Kirstine Bille.

Publiceret 01 March 2013 10:46