25 år med højt humør

Mediekonsulent Lis Nielsen kan fejre 25 års jubilæum i Lokalavisens regi

Af
Af Martin Schultz

Lattermild og fuld af godt humør, energisk og løsningsorienteret.
En god cocktail og kendte karaktertræk ved mediekonsulent Lis Nielsen, som 1. marts kan fejre sit 25 års jubilæum i arbejdet med lokalaviser på Djursland.
Gennem ti år residerede Lis Nielsen i stueeteagen i den hvide villa på toppen af Rønde som daglig leder af Adresseavisen. Men tiderne og mediebilledet på Djursland forandrer sig og det seneste år har Lis Nielsen haft kontor i Bredgade i Kolind sammen med salgsholdet og redaktionen på Adresseavisen Syddjurs, Lokalavisen Kalø Vig, Lokalavisen Norddjurs og Djursland Weekend.
Lis Nielsens primære arbejdsområde er fortsat den tidligere Rønde Kommune, og hun kender stort set alle handlende i området, men tager sig i dag også af salgsarbejde på Mols og i Ebeltoft.
Hun er en kompetent sparringspartner for forretninger, virksomheder og foreninger, når der skal vejledes og rådgives om profilering og markedsføring. Ikke mindst gennem samarbejdet med Rønde Handelsstandsforening har Lis Nielsen været en aktiv medspiller i udviklingen af handelslivet i Syddjurs.
Lis Nielsen er oprindelig fra Brande og voksede op i Aarhus. Siden 1970 har hun boet i Hornslet. Efter 14 år som tasteoperatør i Dansk Supermarked i Højbjerg gik turen for 25 år siden til Hornslet Bogtrykkeri og arbejdet med familien Hennings' lokalaviser. Hun fulgte med, da JP/Politiken i 2009 overtog Hornslet Bogtrykkeris aviser og dannede Lokalaviserne Østjylland A/S.
Sammen med ægtefællen Steen Nielsen har Lis Nielsen gennem mange år været aktiv inden for idræts- og fritidslivet i Hornslet. Ellers nydes de ledige stunder i sommerhuset på Mols med et glas rødvin, en god bøf på grillen og med tid til at få besøg af de tre døtre og til at være mormor for seks børnebørn.
I anledning af 25 års jubilæet inviterer Lokalaviserne Østjylland A/S og Adresseavisen til Åbent Hus på Restaurant Bag Søjlen i Rønde fredag 1. marts fra kl. 16.00 til 19.00, hvor kunder, familie, venner, nuværende og tidligere kolleger får lejlighed til at hilse på Lis Nielsen.   

Publiceret 01 March 2013 09:45