20-årige Anders Ladefoged Lampon Lampon opstiller for Socialdemokratiet i Syddjurs ved kommunalvalget.

20-årige Anders Ladefoged Lampon Lampon opstiller for Socialdemokratiet i Syddjurs ved kommunalvalget.

Kommunalvalg:

Lampon Lampon valgets benjamin?

Socialdemokratiet har flere unge kandidater med på partiets liste til kommunalvalget. En af dem er 20-årige Anders Ladefoged Lampon Lampon.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Det er korrekt, at jeg hedder ”Lampon Lampon”. Det skyldes, at min farmor er spansk gift," fortæller unge Anders Ladefoged Lampon Lampon, 20, i det nyeste nummer af "Socialdemokraten", der udgives af Socialdemokratiet i Syddjurs.

Her har ungersvenden begået et par meget velformulerede indlæg, hvor han fortæller om sig selv og sin indgang til at opstille for Socialdemokratiet i Syddjurs ved det forestående kommunalvalg.
Anders Ladefoged Lampon Lampon bor i Tåstrup sammen med sin kæreste. Han er lige blevet udlært elektriker og skal nu til at læse til el-installatør på Den Jydske Haandværkerskole i Hadsten.

Det er tiden som lærling, der har gjort ham faglig og politisk aktiv. Han har blandt andet været ungdomsformand for Dansk El-Forbunds lærlinge- og ungdomsudvalg, FLU i to år og er forsat med i forbundets landsudvalg som suppleant.
"Jeg er faglig aktiv, fordi jeg gerne vil være med der, hvor jeg kan gøre en forskel og forhåbentlig være med til at gøre tingene lettere for mange mennesker. Både for dem, jeg hjælper gennem fagbevægelsen, men ikke mindst for mine medmennesker, som jeg håber at kunne gøre en forskel for via mit virke som politisk aktiv i Socialdemokratiet," lyder det modent fra ungersvenden, der også i sine indlæg trækker linjerne op for Den Danske Model, som han fortsat mener skal være hjertet for Socialdemokratiet.
Socialdemokratiet holder opstillingsmøde i april.

Publiceret 23 February 2013 15:06