Jesper Jul glæder sig til Big Fat Snake:

Jesper Jul glæder sig til Big Fat Snake: "De kommer med repertoiret fra "One Night of Sin". Det er de allerbedste hits fra rocklegenderne Elvis Presley, Roy Orbison og andre. Derudover synger Anders Blichfeldt megafedt."

Et drys guld i postkassen

Kulturhuset Pavillonen har netop omdelt forårsprogram med store kulturoplevelser og et par overraskelser

Af
Af Nicole Wolter

Zididada, Tøsedrengene, Mads Langer og Sebastian. Det Kongelige Teater, blues og 1980'er party. Tobias Dybvad, Sigurd Barrett og jam.
Det er blandt andet, hvad der er at finde i det forårsprogram, som Kulturhuset Pavillonen i Grenaa netop har postomdelt til alle hustande på Djursland.
Samtidig præsenterer Kulturhuset Pavillonen nye tiltag, fortæller Jesper Jul.
"Et af vores nye tiltag er et brunch-koncept. Søndag formiddag laver vi brunch med æg, bacon og hele balladen. Så kan folk komme og nyde brunch og samtidig få en kulturel oplevelse," siger Jesper Jul.
Der er Sommertime Jazz søndag 24. februar med sangerinden Jette Mark med jazz-latin-samba og pop med varme og charme, og der er Rebecca Ryon søndag 7. april, der er på hjemmebane og sidder bag flygelet og sørger for lækre toner til ens rundstykke med landost og senere frugten og pandekagerne.

Unikke oplevelser

Jesper Jul glæder sig over at kunne præsentere nogle ret unikke oplevelser i sæsonen.
"Det er for eksempel unikt med pigerne fra Tøsedrenge, der er ude for første gang siden 1980'erne med "Indianer" og "Sig Du Ka' Li' Mig". For øvrigt har vi også den populære 80'er fest, hvor orkestret først spiller de gamle hits fra 1980'erne, hvorefter DJ Thomas Lind sætter skub i festen. Han var den hotteste DJ i området i 1980'erne, og vi har fået støvet ham af til formålet," siger Jesper Jul og griner.

Den kongelige og blues

Han fremhæver også Det Kongelige Teaters opførelse af Carmen.
"Det har været et stort ønske for os længe, men Det Kongelige Teater har det jo bedst på Esplanaden. Det er kvalitet på tårnhøjt niveau," konstaterer han.
Særligt er det også, at Hans Theessink og Knud Møller optræder som det eneste sted i Østjylland med en bluesaften 23. februar.
"Knud Møller har været guitarist hos Johnny Madsen," siger Jesper Jul, der også nævner, at Donnie Munro, tidligere forsanger i Runrig, også optræder i Kulturhuset Pavillonen som eneste sted i Østjylland.

Publiceret 23 February 2013 15:00