Kommunalvalg:

Venstre kan stille et fodboldhold i Grenaa

En blanding af prøvede og uprøvede kvinder og mænd har sagt ja til at gå efter en plads i en kommende Norddjurs kommunalbestyrelse

Af
Af Lars Norman Thomsen

Grenaa Venstreforening har afholdt møde for at opstille kandidater til kommunalvalget i november måned, og modsat mange andre vælgerforeninger, der lige nu kæmper en hård kamp for blot at kunne finde en håndfuld kandidater, ser det anderledes ud for blå hold i den tidligere Grenaa Kommune.
11 kvinder og mænd plus borgmesterkandidat Hans Husum har sagt ja til at kandidere: Det er det nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen: Lars Østergaard og Kirsten Jensen, tidligere lokalpolitiker: Kai Hansen, plus en række mere eller mindre uprøvede navne: Hans-Ole Malfeld, Kasper Bjerregaard, Peer Krogh, Tina Kjærgaard, Henriette Busse, Søren Holck, Peter Schack Poulsen og Hans Conrau.
Kandidaterne indplaceres på den fælles Venstre-liste for Norddjurs Kommune, som allerede har Hans Husum stående på den øverste plads, fordi han sidste forår blev valgt som borgmesterkandidat.
"Mødedeltagerne var enige om at have både håb og tro på, at Hans Husum besætter borgmesterposten efter valget, også selv om man havde bemærket, at Lokalavisen i flere kommentarer allerede har udråbt den siddende borgmester til at fortsætte. Der var også stor tiltro til, at en stor del af de øvrige kandidater opnår valg til kommunalbestyrelsen," fortæller lokalformand Knud Kildal.   

Publiceret 12 February 2013 20:47