Seriefodbold:

Skødstrup sigter mod oprykning

Trænerne i Skødstrup IF hæver ambitionerne og vil rykke op i serie 2

Af
Af Martin Schultz

18 seniorspillere mødte forrige lørdag op på Skødstrups grusbaner for at ryste vinterrusten af skudbenene og skylle trænerteamets idéer ned med en varm omgang suppe.
Efter et år som serie 3-trænere i klubben tøver Michael Præstegaard og Kristian Rødbro ikke med at hæve ambitionsniveauet. De vil rykke op i serie 2.


Bred trup og to hold

Traditionen tro var der på den isglatte bane kun dækket op til let træning. Alligevel fik spillerne rig lejlighed til at løbe den værste fodboldkådhed ud af kroppen, og trænerne var tilfredse med truppen, som var blevet større hen over vinteren.
”Vi har ikke mistet nogen spillere siden efteråret. Til gengæld er flere kommet tilbage fra rejser og andet, og der er endda dukket et par helt nye ansigter op. Det hjælper med til at få andetholdet op at køre,” forklarer træner Michael Præstegaard.
Sidste sæson var klubben nødt til at afmelde det nyoprykkede serie 4-hold, fordi mange spillere forlod klubben i sommerferien.
I foråret vil Skødstrup imidlertid igen have to hold i serierækkerne, og trænerne håber derfor at se endnu flere nye spillere uanset niveau.

Store forventninger til holdet

I vinterpausen har trænerparret Michael Præstegaard og Kristian Rødbro fået inspiration til træningsøvelserne gennem et besøg hos Randers FC. Desuden vil de i den nye sæson samarbejde tæt med klubbens U19-spillere for at skabe en bedre overgang fra ungdoms- til seniorspiller.
Trænerne har store forventninger til sæsonen.
”Vi går efter oprykning. Vi har et godt materiale at arbejde med,” fortæller Michael Præstegaard, der sammen med sin makker har planlagt individuel coaching, særlig træning for hver af kæderne og fokus på vindermentaliteten.
”Vi stiller høje krav til både os selv og spillerne. Vi skal alle sammen komme for at udvikle os,” understreger Michael Præstegaard.

Publiceret 07 February 2013 22:40