Cheftræner i ÅHG, Bjørn Hessellund, forlanger af spillerne, at de spiller sæsonen færdig med stor motivation, og med fem sejre i de sidste fem kampe er en top-3 placering en realistisk mulighed.

Cheftræner i ÅHG, Bjørn Hessellund, forlanger af spillerne, at de spiller sæsonen færdig med stor motivation, og med fem sejre i de sidste fem kampe er en top-3 placering en realistisk mulighed.

3. division - håndbold:

Kollektivet triumferede hos ÅHG

Aastrup/Hammelev-Grenaas håndboldherrer vandt den første af de sidste seks kampe, som spillerne har givet hinanden håndslag på alle skal vindes

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aastrup/Hammelev-Grenaas (ÅHGs) håndboldherrer kom på sejrskurs igen, da holdet i sidste spillerunde i herrenes 3. division vandt en sikker 33-22 sejr over VRI i Grenaa Idrætscenter.
"Det var en fremragende kollektiv præstation, hvor vi spillede noget af det bedste spil i denne sæson rent holdmæssigt," fortæller cheftræner Bjørn Hessellund.
Hjemmeholdet skulle lige i gang, men så kørte ÅHG-toget også som en velsmurt maskine, og det på trods af, at topscorer Rolf Hessellund ikke havde en af sine bedste dage.
"Rolf havde en offday, men så var der heldigvis andre, der bød flot ind," fortæller Bjørn Hessellund.
Han fremhæver især spillere som Mikkel Juhl (7 mål) og Mikkel Klitte (6 mål).

Fem sejre er kravet

Bjørn Hessellund ægrer sig over, at hans hold efter juleferien havde det uheld at rende ind i en stime af rækkens bedste hold i de første runder.
"Var vi startet lidt blødere, tror jeg på, at vi kunne have nappet flere point efter nytår, men derfor går vi fortsat efter en placering i top-3, og det er absolut realistisk, hvis vi vinder de sidste fem kampe."
Cheftræneren skal nok huske at minde spillerne på tidligt og sent, at de har givet hinanden håndslag på, at sæsonen skal afsluttes bedst muligt.
"Det er uhyre vigtigt i forhold til næste sæson, at vi spiller de sidste fem kampe på højt niveau, så vi fastholder fornemmelsen af at være et tophold," siger Bjørn Hessellund.
"En placering i top-3 vil også gøre det nemmere at starte op til en ny sæson efter sommerferien, og samtidig sender vi et signal til andre hold om, at vi mener det seriøst, når vi siger, at vi gerne vil en række højere op."
ÅHG spiller igen lørdag 23. februar mod IK Skovbakken i Vejlby-Risskov Hallerne.
Herefter venter lokalopgøret mod Nørre Djurs HK i Nørre Djurs Hallen lørdag 2. marts klokken 16.30.
Nørre Djurs HK spiller en udsat hjemmekamp fredag aften mod Brabrand klokken 20.15, og til den kamp har Bjørn Hessellund meldt sin ankomst.

Publiceret 07 February 2013 06:00