Arne Povlsen overrækker fysioterapeut Nina Adsersen nøglerne til Posthuset på Hovedgaden.

Arne Povlsen overrækker fysioterapeut Nina Adsersen nøglerne til Posthuset på Hovedgaden.

Posthus midt i Rønde bliver sundhedshus

BeneFit Rønde Fysioterapi samler sine aktiviteter i det gamle posthus på Hovedgaden i Rønde

Af
Af Martin Schultz

Det gamle posthus på Hovedgaden midt i Rønde kom ikke til at stå ubenyttet hen særlig længe.
BeneFit Rønde Fysioterapi står nemlig på spring til at rykke ind i det 600 kvm kompleks med plads til både lukkede behandlingsrum, træningscenter, gymnastiksal og stillerum.
Det er indehaveren af BeneFit Rønde Fysioterapi, fysioterapeut Nina Adsersen, som har købt det gamle posthus af tidl. købmand Arne Povlsen. Her har hun muligheden for at samle de aktiviteter, som i dag dels foregår i huset ved Busterminalen og dels på første sal over Wagner på torvet ved Fakta.
”En drøm går i opfyldelse. Nu kan vi samle vores to klinikker under samme tag på en central adresse,” siger Nina Adsersen.
Hun kan forestille sig, at den nye klinik kan udvikle sig til et slags sundhedshus ved at andre behandlergrupper som akupunktør, zoneterapeut eller psykolog kan arbejde i lokalerne.

Klinik på gadeplan

Fysioterapeut Nina Adsersen overtog Rønde Fysioterapi i bygningen ved busterminalen i 2008 og udvidede i 2011 med hele førstesalen i Wagnerbygningen til holdtræning og individuel behandling.
Nu kan hun samle hele klinikken på én adresse, når håndværkerne er færdige med en gennemgribende renovering af det tidligere posthus, som har flere store rum i stueetagen og samtidig mange mindre rum i kælderen.
”Det bliver en fordel, at klinikken nu ligger nede ved jorden og med parkeringspladser lige uden for døren,” siger Nina Adsersen.
Hun forventer af kunne åbne den nye klinik senest 1. maj. Klinikken får indgang fra Hovedgaden ligesom posthuset havde det.

Vil være på forkant

BeneFit Rønde Fysioterapi har i alt ti medarbejdere, hvor af de ni er fysioterapeuter.
Klinikkens kerneydelse er fortsat individuel behandling, men fsioterapeuterne står også for en lang række træningshold, hvoraf de fleste tilbyder hensyntagende træning.
Nina Adsersen er meget opmærksom på, at der hele tiden opstår nye behandlingsmuligheder.
”Faget har udviklet sig rigtig meget de sidste ti år. Vi følger med og vil allerhelst også være på forkant med uviklingen,” siger Nina Adsersen.
Samtidig med flytningen bliver BeneFit Rønde Fysioterapi uddannelsesklinik for fysioterapistuderende.


Publiceret 07 February 2013 11:47